internet bankacılığıma hatalı giriş yapan IP bana ait değil

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
evet yeni bir skandal :)
şimdi maaş kartımı yaklaşık bir ay önce atm de unutmuşum şubeden alabilirsiniz dediler...gittim geldim hala kart yok ben de iptal edin yeni kartımı da adresime yollayın dedim .. bugün eft yapayım dedim hesabıma girdim üst tarafta ünlem ve hatalı şifre girişleri var ve benim giriş yapmadığım tarihler...ne yapacağım...telefonda Müşteri hizmetlerinde numaramı girsem şifre istiyo ve hatalı şifre dio

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden her bk beni bulur sorusunun cevabısın yemin ederim.

Geçmiş olsun.

c13761f0d5afb4bd3064453aaada1d28.jpg

senin başına gelenler SON DURAK serisindeki insanların başına bile gelmicek kadar enteresan...

konu farklı yere gitmesin lütfen :)

Musteri hizmetlerini aradiginda kayip calinti bildirimi menusunu tuslayip ordan yardim istemeyi denedin mi

Musteri hizmetlerini aradiginda kayip calinti bildirimi menusunu tuslayip ordan yardim istemeyi denedin mi
evet denedim sadece kayıp çalıntı bildirimleriyle ilgilenebileceklerini söyledi beni farklı birime aktardı fakat oraya da kart şifremle girmem gerekiomuş kartımı da perşembe günü iptal ettirmiştim hata verio o kartımın şifresini girince

evet denedim sadece kayıp çalıntı bildirimleriyle ilgilenebileceklerini söyledi beni farklı birime aktardı fakat oraya da kart şifremle girmem gerekiomuş kartımı da perşembe günü iptal ettirmiştim hata verio o kartımın şifresini girince

En garantisi vakit kaybetmeden subeye gitmek o zaman. Gecmis olsun insallah kayipsiz halledersin

Sana ancak bu yardım edebilir ..

images

İyi de birisi senin yerine giriş yapmamış mı? Ben mi yanlış algıladım?
Eğer doğru anladıysam, kayıp-çalıntı kısmı neden ilgilenmiyor seninle?

Burda bir tuhaflık var
Ziraat internet bankacılığı 3 ayda bir sıfırlanıyor ve Yeni şifre için telefona anlık şifre gelmesi gerekiyor.

Sıfırdan ziraat internet onayı içinde yine aynı işlem yapılması gerekmiyor.
Birde ip no, eğer WiFi ile bağlandıysan yine aynı telefondan farklı bir ip no görülür.

İyi de birisi senin yerine giriş yapmamış mı? Ben mi yanlış algıladım?
Eğer doğru anladıysam, kayıp-çalıntı kısmı neden ilgilenmiyor seninle?
bu şüpheli işlem bildirimine giriyor mesela Halkbank ta böyle bi bildirim var fakat ziraatte göremedim

Burda bir tuhaflık var
Ziraat internet bankacılığı 3 ayda bir sıfırlanıyor ve Yeni şifre için telefona anlık şifre gelmesi gerekiyor.

Sıfırdan ziraat internet onayı içinde yine aynı işlem yapılması gerekmiyor.
Birde ip no, eğer WiFi ile bağlandıysan yine aynı telefondan farklı bir ip no görülür.
ben önce müsteri nomu sonra Şifremi giriyorum ardından bana tek kullanımlık sms şifresi yolluyorlar onu girdikten sonrada hesaba ulaşıyorum...bu ıp nin girdiği saatler ve tarihler benimle uyuşmuyor herşeyden önce hatalı şifre girişi ekim ayında beri yapmadım :)

ben önce müsteri nomu sonra Şifremi giriyorum ardından bana tek kullanımlık sms şifresi yolluyorlar onu girdikten sonrada hesaba ulaşıyorum...bu ıp nin girdiği saatler ve tarihler benimle uyuşmuyor herşeyden önce hatalı şifre girişi ekim ayında beri yapmadım :)

Peki bu ip nolar hesabınıza giriş değilde hesaba girmek için teşebbüs olabilir mi?

Dua et sigorta şirketleri forumlarda iz sürmesinler ..
Sana hiçbir firmanın sigorta yapma imkanı yok buraları keşfetseler .. :p

Geri