İnternet aşkı varmıdır

Konu sahibi son olarak 4599 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce böyle bişi varmıdır.Sanaldan aşık olunulabilir mi?Bir kere bir sağlık sitesine takılıyordum ordan biri yanaştı güven vermiyordu gönül meyletti sana falan dedi hatta kendini bile gösterdi ufacık bişidi şoparın tekiydi baktım yapıştı sülüklendi hep sevdiğini söyledi sallamadım zaten benle beraber 50 kişiye daha aynı şeyi yapıyormuş sizce böyle bişi varmı insan sanalda birinin yazılarını okuyarak aşık olurmu yoksa bunu benim örnekteki gibi insanlar şerefsizlik adınamı kullanıor başka amaclardamılar burası sanal olduğu için.Sanal aşkınız oldumu olduysa sonu nasıl bitti ?

insanin gormedigi birseyler paylasmadigi birine asik olmasi mumkun degil.
Yazismalarindan etkilenmesi bir boslugu doldurmasi hayal ettigi ruhu gordugu bedene koymasi normal ama. Arayis icinde de olabilir boslukta da olabilir. Muhim olan tanisip bunu reele tasiyabilmek. Ortamin onemi yok diyemem var
zira sanal ortam da insanlar istedikleri role kolayca burunebiliyorlar.

evvel zaman içinde olduk demekki olunuyomuş . .

Hep Sanal Kalmadığı Sürece Evet :)

Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş Aşık Veysel =))

bende ki bu guzellik olmasa sendeki o askta olmaz diyesim geldi :) asik veysel guzel demis ...

ask heryerde vardir, onemli olan sana sanal birakmamak ciddiye tasimak daha detayli tanimak vsvs diye dusunuyorum

Lise de sıra arkadaşım internetten tavla oynadığı kızla evlendi hem de almanya ya taşındı :D Olmayacak şeyler değil. Olunabiliyor. Sonu hüsranla biten de var kötü niyetli olp daha kötü bitenler de var. Şahsen internet araç olabilir ama asla amaç olmamalı.

çok şükür öyle bir şey olmadı,ama bence sanal aşk diye bir şey yok

Büyük konuşmamak gerek, oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri