internet aboneliğimi taşıyamıyorum

Konu sahibi son olarak 2304 gün önce görüldü
taşındığımız evde bağlantı için altyapı yokmuş bu yüzden internet aboneliğimi iptal ettiler... ne yapabilirim

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ev derken bina mı ? bir tek sizde mi yok ?

şunu yapabilirsin.
türk telekomu arayıp evinizin bağlı olduğu mahalledeki en yakın telefon kulübesinden evin girişine kadar kabloyu çekerler. bu işlem ücretsiz. daha sonra bir elektrikçi ile modemi koyacağın yere kadar kabloyu çektirebilirsin. bu ücretli ama çok bir şey tutmaz. 20-30 tl max. sonra modemi kutudan çıkan kablolar ile prize tak çalıştır. gerekiyorsa arayüzden internet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı şifreyi gir, wifi ni vs ayarla çalışır.
bir yerde takılırsan etiketleyerek yada pm ile soru sorabilirsin.
kolay gelsin.

Türk Telekom Müdürlüklerinden birine gidip internet bağlatmak istiyorum fakat gerekli altyapı ve port yok deniliyor dersin. Bir güncelleme yaparlar sorun çözülür ha çözülmez altyapı kurmaları gerekirse en az üç hafta sürer (:

Altyapısı olan bi eve taşın

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben süperonline kullanıordum onlar da biz ttelekomla çalışıoruz altyapı yok bilmem ne dediler başka bi internet sağlayıcıya başvurabilirmişim

Yol yaparken internet götürmemişler mi? Dünya devi bi ülkede bunların olduğuna inanmak mümkün değil.

Tüm operatörler zaten alt yapıyı turk telekomdan sağlıyor ve bazı firmalar var çanak bağlayarak internet kurulumu yapıyor onlar da ciddi maliyetli aylık 250 civarı ortalama. Türk telekomun mutlaka alt yapısı vardır ona başvurun.

Haberleşmeyi mektupla yapalım artık olmaz mı?

Endişelenmeye başlamıştım neredeyse ..
Hadi bende furyaya uyup cevaplayayım .. Port yoksa telekoma geçmediğin müddetçe işin olmaz.. Telekomdan bir tanıdık bulabilirsen işlemleri hızlandırırsın ..

evet biliyorsunuz yeni taşındım evi temizleyeceğim arakadaşıma benim adıma ttnete başvuru yapar mısın dedim ve beni 0216 212 03 76 diye bi numara aradı ve ben de kimlik bilgilerimi paylaştım allah kurtarsın beni artık

Yol yaparken internet götürmemişler mi? Dünya devi bi ülkede bunların olduğuna inanmak mümkün değil.

Hava olaylarınıda devlete bağlıyor musun? "Çok daha yağaar" bu hükümet oldukça demişliğin var mı mesela.

Ben farklı düşüncelerin aşığı bir insanım. Herkesin aynı şeyi savunmasını da beklemem. Hatta saygıda duyarım. Sana mesela; 32 saniye saygı duydum.

Arkadaş alt yapısı zayıf bir yere taşınmış. Yok mu böyle yerler evet var. Düzeltmeliyim ki henüz Dünya devi değiliz. Mübalağa sanatına gerek yok. Halen hazırda gelişmekte olan bir ülkeyiz. Böyle problemlerimiz büyük iller hariç her yerde mevcut. İlgili şirketlerin arz ve taleplerini alan mercileri var. Arıyorsun yardımcı oluyorlar.

Bi sazın var, tek de bi teli var sanki mübarek hep ona dokunuyorsun. Gel o saza başka teller de takalım biz. Belkide çok güzel çalıyorsun.

Ninem den verinti; kafanın arkasını kiraya mı verdun? Bi bakda sağa sola ne doneyi bunun içine.

Allah Allah sadece "kes" mi?
Konuyu doğup büyüdüğüm coğrafyaya, iklimime, saçımın uzunluğuna, edebiyat hocama, babamın şarap çanağına, devlete, millete getirmiycen mi?

Notun dibi; sen uzat keseruk oni.

Kıvırma. Yağmuru erdoğana bağlayan kimmiş gördun

Sen bana nazaran daha estetiksin kabul. Yiğidi öldür hakkını yeme prensibinden feyz almışlığımız var. Konuya gelince sevimli olmaya başlamıştın. Neyse bi yere bağlamak gerekli. Benim için de kelp Tahirdir desem ve eklesem; teline tırnak taktığım sizin gibilerin yüzünden adamlar kimi kandırsak da beyinlerini yıkasak die fazla dolanmıyor. Al sana tertemiz pür pak.

Notun dibisi; daha almayi emice! Çiğnani çiğna ez oni ez.

Geri