Instagramda özel mesaj da Yazdiklarinizi o engellediginiz kisi görebiliyormu?

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Instagram kullanicisiyim ama özelliklerini bilmiyorum..
Özel mesajlastiginiz birisine söyledikleriniz var ise..sonrasinda engellediginiz de o mesajlar kendisine iletilyor mu?yoksa kayboluyor mu bilen var mi ?
Face de böyle olduguna emin olamadim suan :liv:

Instagram kullanicisiyim ama özelliklerini bilmiyorum..
Özel mesajlastiginiz birisine söyledikleriniz var ise..sonrasinda engellediginiz de o mesajlar kendisine iletilyor mu?yoksa kayboluyor mu bilen var mi ?
Face de böyle olduguna emin olamadim suan :liv:

Özel mesajlaştığın birisini engellersen, eski yazışmaları yine de görebilirsin. O da görebilir.
Engelledikten sonra yazarsan, sen görürsün, o görmez.

Bu arada bir anımı paylaşasım geldi.
Ben de Whatsapp'tan birini engellemiştim. Engellediğim numarayı rehberime "Not Defteri" diye kaydettim. Mobildeyken not almam gerekiyorsa, kendisine Whatsapp'tan mesaj atıyorum. Nasıl olsa ona gitmiyor. Ben de not defteri olarak bu arkadaşı kullanmış oluyorum. :D

Özel mesajlaştığın birisini engellersen, eski yazışmaları yine de görebilirsin. O da görebilir.
Engelledikten sonra yazarsan, sen görürsün, o görmez.

Bu arada bir anımı paylaşasım geldi.
Ben de Whatsapp'tan birini engellemiştim. Engellediğim numarayı rehberime "Not Defteri" diye kaydettim. Mobildeyken not almam gerekiyorsa, kendisine Whatsapp'tan mesaj atıyorum. Nasıl olsa ona gitmiyor. Ben de not defteri olarak bu arkadaşı kullanmış oluyorum. :D

:asd: alemsin

Geri