Instagram'a yaş sınırı geldi

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, 13 yaşından küçüklerin platformu kullanmasını yasakladı
WHzhfm_DY0qHEG4pw4YqYw.jpg

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, bir süredir tartışılan konu hakkında ilk adımı attı.

Techcrunch'ta yer alan habere göre, 1 milyardan fazla kullanıcıya ev sahipliği yapan Instagram, 13 yaşından küçük kullanıcıların uygulamayı kullanmasını resmen yasakladı.

Instagram, söz konusu kararı bugünden itibaren uygulamaya koydu. Platform bu karar kapsamında yeni kullanıcılardan doğum tarihlerini girmelerini isteyecek.
Başka bir değişle platform 13 yaşından küçük kullanıcıların Instagram hesabı açmasını engelleyecek. Ancak mevcut kullanıcılara yaşları sorulmayacak.

Facebook, Instagram'ı 2012 yılında 1 milyar dolar karşılığında bünyesine katmıştı.
hgürriyet
eWZzqEg_S0WSDL3nth_E4A.jpg

iyi olmuş, hatta 15 olsaydı daha iyi bile olurdu.

bir saçmalık olduğunu biiyorum ama webmaster jargonum olmadığı için dile getiremiyorum. arkadaşlar bi yardımcı olun lutfen.

Ben açarken facebookta da yaş sınırı vardı, yaşım tutmuyordu açmıştım. Bu hiçbir şeye engel değil ki

Çok mantıklı birde şu tiktok denen şeye yasak gelse gözlerim kanıyor resmen

Bunun icin ancak kimlik onayi felan tarsi bir dogrulama sistemi lazim ki oda hem kesin cozum olmaz hemde kullanici kaybi yasatir.

Doğum tarih soracak 2004 yazsa girecek. Eee neyin sınırı bu (:

Geri