-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 gün bekliyordum, 1 gün olması hayal kırıklığı. ama itiraf etmeliyim ki erişim engeli sürpriz oldu.....gelmez mi 3 günlük yas..........
Her platform için bu görüşte değilim ancak OnlyFans için durum başka ve bazı şeylerin bilinçle aşılması mümkün değil, bu tarz siteleri kullananların da bilinçli bir kitleye dönüşme ihtimali olsa zaten baştan kullanmazlardı.@Lefty hanım sosyal medyada platform mu biter? hepsini mi yasaklayacağız? çözümün yasaklamak olmadığı bu kadar barizken aksi düşüncelerin ısrarla savunulması enteresan geliyor bana. şark kafası bu. hayatımda hiç tiktok indirmedim fakat genel kullanıcı sayısına göre çok küçük bir azınlığın yaptığı uygunsuz yayınlar neden milyonlara mal edilsin? intihar edenle, tecavüz edenle, ifşa edenle ilgili problem bunları yapması değil de yayınlayacak platform bulması mı? yasaklanınca bu insanlar toplumdan komple yok mu olacaklar? iletişim başkanlığı onlyfans'i kapatınca vücudunu sergileyerek kolay yoldan para kazanmayı "normal" gören biri, hak yoluna mı dönecek? 85 milyonluk ülkede böyle insanlar her daim var olacak ve bunun çözümü yasaklayarak "daha az görünür kılmak" değil. bunun yolu planlı programlı bir şekilde toplum bilincini yükseltebilmek.