İnstagram

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Hep aynı açıdan ve tepeden tepeden fotoğraf çekip, atan kızlar olmasa aslında iyi, bence yaaaaniii

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kışları soğuk ve bereli, yazları sıcak ve memeli olan uygulama

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

çok sık kullanırım.
diğerlerine ihtiyaç bile duymuyorum umarım bozmazlar.

Fazlaca tercih edilen bir uygulama, hiçbir sosyal medya kullanmadığım gibi bunu da kullanmıyorum. :)

Feci layk alıyorum, popiyim.
Şaka bir yana sık fotoğraf atmasam da aktif kullandığım, gezindiğim bir uygulama.
Fakat blogger tribine girmek için fazla üşengecim. Bir de çok akıllıyım ya, canım kendim.

Sürekli kendi fotoğraflarını ve nasıl mükemmel bir hayat yaşadığını gözümüze sokmaya çalışan narsist insanların olduğu uygulama. Beğeniye beğeni şeyi çok yaygın zira normalde kavgalı olan insanlar bile birbirlerinin fotoğrafını beğeniyor. ljsjdj

Ben sakin sakin çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Az takipçili yetenekli sanatçıları buluyorum falan.

Her büyük projede hayattan soğutuyor şu mecra beni. TVC ya da web commercial ne amaçla olursa olsun, müşteri facebook ve instagram'da yayınlamak için ek materyal istiyor. 3840x2160(16:9) formatı; facebook için 1080x1080 (1:1)'e, instagram için 864x1080 (4:5)'e dönüştürmek gerekiyor. 1:1 ya da 4:5 orana göre çekilmeyen, 16:9 sinematografi kadrajı olan planların, o binlerce lira tutarındaki teknolojik oyuncaklarla-dikey olarak- çekilmediği için güzel durmayacağını anlatmaktan dilimde tüy bitti. Geçen sene bugünlerde uzun metraj planları bağlıyordum, bugün sabaha kadar boomerang yapacağım. Düştüğüm binanın kaç katlı olduğunu siz hesaplayın.

Şu aralar dondurdum girmiyorum. Evlenen arkadaslarimin dugun fotograflarini cocuklari olanların cocuklarini gormekten sıkıldım.

Resmen bağımlısı olduğum uygulama.
Sürekli hikaye paylaşımı yaptığım ve herkesin ne yaptığını anında takip ettiğim yer :D

Magazin yeri mübarek (:

Cok sevmesem de yapacak bir sey olmadığında bakıyorum.

Geri