instagram üyelik nasıl alınır

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
@mak res ; Telefona ilk önce Google Play Store’den instagram uygulamasını indirin sonra uygulamayı açınca zaten Kaydol var. Kaydol’ a tıklayın üye olun.

Emirin anlattıklarına ilaven Facebook adresiniz var ise ordan Facebook bilgilerini al dediğinizde daha kolay bi üyelik gerçekleştirmiş olacaksınız.

Akıllı telefonuna instagram programını indirip o programla üyelik alıyorsun.

Masaüstünden Instagram kullanılmıyor,diye biliyorum.
Sadece üyeliğin varsa girip bakabiliyorsun.

Üyelik akıllı telefondan oluyor sadece; Pc'den üyelik aldıktan sonra giriş yapabiliyorsun.
İnstagramdaki fotoğrafları kopyalamak isterseniz yardımcı olabilirim. :p

Üyelik akıllı telefondan oluyor sadece; Pc'den üyelik aldıktan sonra giriş yapabiliyorsun.
İnstagramdaki fotoğrafları kopyalamak isterseniz yardımcı olabilirim. :p

yok teşekkür ederim ben üyelik istiyormu bi abim telefonu deneyim

instagram la aynı mi
Instagram'daki bir üyenin fotoğraflarını eğer hesabı kilitli değilse görüp,bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Üyelik gerekmiyor görmeniz için ama giriş yapacaksanız bir Instagram hesabına ihtiyacınız var. Bu da bizi bir akıllı telefondan üyelik almanız gerektiği noktasına getirir.

Bir üyenin resimlerine bakıp,bilgisayarına kaydedecekse üyeliğe ihtiyacı yok.
Onu demek istedim.

web.stagram.com/n/buraya da kullanıcının nickini girince sayfası açılıyor.

bence hiç bulaşma ınstagrama :D

Bak şimdi, bir sürü sosyal paylaşım platformları kuruldu,ilki hangi birine yetişiceksin ikincisi (bence) boş bir icatçünkü resim paylaşma olayını zaten diğer sosyal paylaşım ağlarında yapabiliyosun bi nevi instagram ikame malı gibi birey vede ayrıca seni takip eden bi kitlen olacakki videoların resimlern beğenilsin ve sende hesabına severek gir sonrası stres olur ondan dedim ben :D

Geri