Instagram fenomeni Neşe Özkan estetik ameliyat sonrasında hayatını kaybetti

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sosyal medya fenomeni Neşe Özkan, estetik operasyon sonrası yaşamını yitirdi.

Instagram fenomeni Neşe Özkan'ın karın germe ameliyat ve göğüs küçültme ameliyatı sırasında kalbinin durduğu iddia edildi.

Özkan'ın son hikayesinde Bergen'in şarkısını söyleyerek duygusal halleri dikkat çekmişti.

İki çocuk annesi olan Neşe Özkan, daha önce Gelin Evi isimli bir programa da çıkmıştı.

Kaynak

Kaynak 1

1734591222954-ese.jpg

JDf5QrfddE62fsggIk_EDQ.jpg

NJ642UQa5EuwQaU05WI8Qw.jpg

Fenomenlik sağlığa zararlıymış.

Sanırım ölüm bazi insanlara yerleşiyor ramak kala bir hüzün sarıyor. Allah rahmet eylesin

Sağlıklı bir insanın estetik kaygı taşımasına anlam veremiyorum. Ne kadar güzel ye da yakışıklı olursanız olun, nasıl olsa birilerine çekici gelmeme ihtimaliniz her zaman olacaktır. Görsellik algısı çok değişkendir ayrıca ses tonundan, tek bir davranış ve cümleden bile birisi size çok itici gelebilir.

Üzücü bir durum maalesef.

Karın germe ameliyatı değil, 2. Kez tüp mide ameliyatı olurken kalbi durmuş. İlk ameliyattan sonra esneme olmuş, mecbur 2. ameliyatı olacaksın demiş hastane..

Karın germe ameliyatı değil, 2. Kez tüp mide ameliyatı olurken kalbi durmuş. İlk ameliyattan sonra esneme olmuş, mecbur 2. ameliyatı olacaksın demiş hastane..
Basında haber bu şekilde çıkmış ayrıca iki farklı bölgeden ameliyat olduğu iddia ediliyor.

Allah rahmet eylesin tanımıyorum zaten.
Gaziosmapaşa hastanesini biliyorum ama.

Geri