insansı robot mini ada'ya hasta ziyareti

Konu sahibi son olarak 1517 gün önce görüldü
https://twitter.com/bbcturkce/status/1072508308735623168

geçenlerde tansiyonu düşen ve sahneden yuvarlanan robot arkadaşa, tanışları hasta ziyaretine gitmiş. geçmiş olsun dileğinde bulunup, etli ekmek falan ikram etmişler. bilim adamı dahi olsan, memleketin havasından mı, suyundan mı bilmiyorum bi denişik oluyorsun. evcilik mi oynuyonuz lan?

+selamün aleykim ada abi geçmiş olsuuuun
-ve aleykim selam hamdi teşekkür ederim
+abi yeni duydum koştum geldim varsa sıkılacak bir somunun filan çekinme abi söyle icabında
-a.r.o hamdi sağol varlığın yeter

B U M U Y A N İ ?​

ZXDV9Z.jpg

Bu arada gerçekten robot mu bu ya ?
20 yıl önceki çin malı sanal hayvanların cansız mankenden bozma tenekeye geçirilmiş hali gibi

elin robotu uzaya, marsa filan gider; keşif yapar, bizimki ise elinde etli eppek ile geçmiş olsuna.

bkz: kardeş payı dizisindeki çaycı robot

20 yıl geriden geldiğimizin resmi.

Komik videoları gerçek sanıp, ciddiye alanlara ne demeli ?

Fedöcüler yine rezil etti bizi dünyaya

çok güçlü olduk beyler. ismail tek başına kaldı. ben karşı tarafa geçiyorum. birini daha verin. hala güçlüsünüz.

bu buzdağının görünen yüzü, konyalı bilim adamları robocop ve transformers üzerinde çalışıyor şu an. cehape zihniyeti ancak eleştirirsin. yağ kuyruklarını unutmadık. biz uzun adama sevdalıyız. bana her şey recebimi hatırlatıyor.

[YOUTUBE]wvVaaAeIqmk[/YOUTUBE]

Boston dynemikste robotlara depik atıyorlar da yine düşmüyor

Gördüm bu haberi..Konya deyince şok oldum..

Hep dedim dedim beni Konya bilim merkezi başkanı yapın diye Bugün yürüyen uçağımız olurdu elhamdulillah onlar batılı seçti imanı zayıf insanların yapacağı robot anca bu kadar olur nerde bunun nazar boncuğu muskası rabbim sizi kahr-u perişan etsin amin

Sonuna -uz getirecektiniz herhalde... Konya'da sizi kabullenmezdi zaten..

Geri