İnsanlık mı, O neymiş? Güçlü olan kazansın.

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Öncelik benim insanı mı üstün görmek. Onu rahat, Dünyanın her yerinde özgürce gezebilecek hale getirmek. Diğerlerinin önemi yok, Nasıl olsa onlar her şekilde bize boyun bükecek.. = bunu yazan Avrupalı Tosun,,,, hay sizin yazdığınızı okuyan, size (gönül) koysun.. Polonya sınırında olanların şifreleri çözüldüğünde milyonlarca mülteciye sahip ülkenin yanında, şimdi birbirine bile diş bileyen, yaptırım uygulayan, Avrupa Devletlerini görmek lazım. Belki bizim onda birimiz kadar giden mülteci karşısında, adeta Savaş tamtamları çalar gibi davranan bu insanlar, daha durun bakalım, çok daha kötü olaylara girecek. Ve yine hümanistik insancıl açıklamalar ile binlerce insanın ölümüne sebep olacak olayların altyapıları atılacak. Hani ne oldu, göçmenler sığınmacılar konusunda olan anlayış, hoşgörü, insancıl muamele söylemleri diye sormak isterdim. Kime ne faydası olacaksa Gerçi? Nasıl olsa Hristiyan çocukları elbette diğer insanları, adında din geçmeyen, ama çok değerli Haçlı ile tüm küçük insanların özelikle Müslümanlarının savaşına gidiyor.. Tabi bu arada insani değerler falan hak getire. Hak herzaman güçlü olanın Nasıl olsa Avrupa da. Güçsüz olanın aşılarını bile havalarında çalan bu uygar insancıklar umarım birbirine düşer...

Pardon ya sanırım ben fantezi kurdum. Halbuki ki atasözümüz var, İt-iti ısırmaz... Keşke yazdığımı silme imkanım olsaydı ama neyse artık idare edersiniz umarım. Arada alakasız yorum yapıp kendine gaz verme huyumu sevmiyorum.... affola.

Adı konulmamış ve biyolojik silahla başlatılmış 3. Dünya Savaşı'nın içindeyiz ve bundan sonrasında olacakları kestirmek çok zor olacaktır çünkü ülkelerin elinde neler var bilmiyoruz.

Bu Saatten sonra olacakları iyi izlemek gerek.
Aklımızı başımıza toplamalıyız çünkü salgın kontrol altına alınamazsa çok sayıda ülke hem ekonomik olarak çökecek hem de dünya nüfusu ciddi oranda azalacak. Her ülke kendi içinde önlemleri sıkılaştırmak zorunda ve nitekim aşısız kişilere gelen tedbirler de bu sebeple hak ihlali değil ve tam tersine insanları yaklaşan büyük tehlikeden korumak adına alınmış önlemlerdir.

Bu tezgahlar içinde Yahudilerin kurduğu büyük bir plan var Lut gülü kırmızıya dönüşünü hatırlıyor musun? O Yahudilerin vaat edilmiş Topraklar için savaşın başlaması gerektiğine kesin bir kanıt olarak sunulacaktır bildiğin gibi onların inancına göre bu kıyamet alameti. Onlar kendini seçilmiş ırk diğer insanları da kendine itaat etmesi gereken yaratıklar olarak gördüğünden dolayı Şuna emin ol Savaş tekrar Yahudiler yüzünden çıkacaktır.

Benim mümkün olan Her platformda özellikle su konusunu paylaşma nedenim tam olarak bu sebep.

Bu şekilde okudukların sana anlamsız geliyor belki ama benim öğrendiklerimi dair görüşüm bu şekilde.

Bu tezgahlar içinde Yahudilerin kurduğu büyük bir plan var Lut gülü kırmızıya dönüşünü hatırlıyor musun? O Yahudilerin vaat edilmiş Topraklar için savaşın başlaması gerektiğine kesin bir kanıt olarak sunulacaktır bildiğin gibi onların inancına göre bu kıyamet alameti. Onlar kendini seçilmiş ırk diğer insanları da kendine itaat etmesi gereken yaratıklar olarak gördüğünden dolayı Şuna emin ol Savaş tekrar Yahudiler yüzünden çıkacaktır.
Yahudiler değil de Siyonistler demek çok daha doğru olacaktır çünkü Siyonizm sadece Yahudilere hitap etmiyor ve içinde her dinden hatta inançsız kişiler de var. Süleyman Tapınağı inşa edilmeden bekledikleri mesih gelmeyecek ve İsa'nın geri gelmesi için de tapınağın inşasını şart görüyorlar.

Kendi adıma bu yaşananların tamamen Çin kaynaklı strateji olduğunu düşünüyorum yani ABD'ye ve tüm Dünya'ya savaş açmış olma ihtimali çok daha yüksek ve tabii ki bu bir biyolojik savaş.

Bence mantıklı değerlendirmelerin var. Fakat bunlar bana göre sadece başlangıç.

Bir yazımda değinmiştim bana göre dünyanın insan için yaşanır bir formda kalması için kesinlikle ve kesinlikle yeraltı kaynaklarını çıkarmak ve işletme giderlerini güneş enerjisi üzerine yoğunlaştırmak gerekiyor.

Bence mantıklı değerlendirmelerin var. Fakat bunlar bana göre sadece başlangıç.
Elbette başlangıç ve daha kötüsü de bazı insanların halen ne olup bittiğini idrak edemiyor olmaları...
Salgın öncesi günlere dönebileceğimizi sananlar var oysaki artık o günler çok geride kaldı ve yaşanan durumun gerçekliğini kabullenmek ve ona göre de yol haritası belirlemek gerekiyor.

Ya çok başlık İçinden bir konuda sabit kalmayı beceremedim senin üzerine özellikle Konuşmak istediğin bir şey varsa söyle.

Bir yazımda değinmiştim bana göre dünyanın insan için yaşanır bir formda kalması için kesinlikle ve kesinlikle yeraltı kaynaklarını çıkarmak ve işletme giderlerini güneş enerjisi üzerine yoğunlaştırmak gerekiyor.
Petrol baronları izin vermez ki güneş enerjisi kullanımına ve bu zaten yıllardır gündemde olan ancak bazı çıkarcı kesimlerce engellenen bir konu ne yazık ki.

En büyük yapılan hatalardan Birisi benim de çok eleştirdiğim bir konu sorun mu var sorun var diyerek sadece sorunu irdelemek Şimdi çözüm konuşalım.

Ya çok başlık İçinden bir konuda sabit kalmayı beceremedim senin üzerine özellikle Konuşmak istediğin bir şey varsa söyle.
Konuya yorum gelirse katkı sunarım, benim şu an aklıma gelen farklı bir konu yok, katılım oldukça yazarım.

tam olarak bilmiyorum ama çok sayıda ülke 2050 yılına kadar Petrol tüketimini sıfırlamak için bir sözleşmeye imza atmış Bu çok güzel bir hamle

Belki tesadüf belki de ileri görüşlü bir hamle olarak düşünülebilir ama doğuştan elektrikli otomobil Türk ekonomisi için çok iyi bir enstrüman olacak

Dünyanın gelişmiş ekonomilerin de sözüm ona enuygar devletlerinde onlarca nükleer santral varken Ses çıkarmayanlar Türkiye'de böyle bir şey olunca hatırlıyorsan ilk önce bir başkaldırı tarzında tepki gösterdiler ancak gelecekte enerjinin özellikle elektrikten sağlanacağı göz önüne alınırsa çok güzel bir hamle bana göre.

tam olarak bilmiyorum ama çok sayıda ülke 2050 yılına kadar Petrol tüketimini sıfırlamak için bir sözleşmeye imza atmış Bu çok güzel bir hamle
Bildiğim kadarı ile 2040'ta elektrik üretimini büyük ölçüde yenilebilir enerjiden karşılayacaklar fakat taşımacılık gibi durumlarda petrol geçerliliğini koruyacaktır.

Geri