İnsanlık bir nimettir

Konu sahibi son olarak 2581 gün önce görüldü
12004882_724561157678307_6587498888121775836_n.jpg

Teyzeler tir tir titriyor ama otobusteler nasil bi gereklilikle ciktigini bilemem ama yer vermeyen gencleri degil birazda bu duruma gerekrn onlemi alamayanlati suclamaliyiz.

Böyle insalar biri denk geldi.
Cidden sordum neden dedım teyzeye yer vermiyorsun ?
Verdiği cevap onun ki canda bizim ki patlıcan mı ?
Oda aynı parayı verdi bende dedi
ve orda suratının ortasına vurasım geldi.

İnsanlık güzel bişey değil ki zaten. Hiçbir zaman da olmadı.
Nerde insan var orda bokluk var. Bize ait olmayan dünyada ne kendi türümüze ne de diğer türlere saygımız yok.

Belki teyze inecektir. Bilmediğim, olmadığım yerdeki durumları yargılamam ben.

aynı konumda kucağında bebek olan bi kadın vardı bi de böyle bi hıyar

Bizim burdaki otobüslerde kapalılar hiç yer vermiyor çok dikkatimi çekiyor bu durum. Ayağa kalktıklarında erkekler ile temastan mı çekiniyorlar anlamıyorum. Ben kalkıp yer vermeye özenirken onların böyle otuduğu yerde kılını kıpırdatmamaları çok ironik.

Neyse..

Teyzeler tir tir titriyor ama otobusteler nasil bi gereklilikle ciktigini bilemem ama yer vermeyen gencleri degil birazda bu duruma gerekrn onlemi alamayanlati suclamaliyiz.
evet çok gerekmedikçe dışarı çıkmamalarından yanayım ama kimi kimsesi yoksa hasta ise ki genelde ya maaş kuyruğuna girmek için ya da hastane için çıkıyorlar dışarı
çok tuhaftır ki bazı minibüscüler yaşlı insanları bilerek almıyor bile transit geçiyor önlerinden 2.sınıf insan muamelesi yapmadan önce bir gün herkesin ömrü yeterse eğer o yollardan geçeceğini düşünüp ona göre hareket etmesi gerektiğine inanıyorum

Yalnız bu şapkanın aynısından bende de var, bi an ben mi ifşa oldum acaba dedim ama benim bu kadar saçım yok :: melek. gif

evet çok gerekmedikçe dışarı çıkmamalarından yanayım ama kimi kimsesi yoksa hasta ise ki genelde ya maaş kuyruğuna girmek için ya da hastane için çıkıyorlar dışarı
çok tuhaftır ki bazı minibüscüler yaşlı insanları bilerek almıyor bile transit geçiyor önlerinden 2.sınıf insan muamelesi yapmadan önce bir gün herkesin ömrü yeterse eğer o yollardan geçeceğini düşünüp ona göre hareket etmesi gerektiğine inanıyorum
Bunlara saygi duyarim ama belki o gencte o an cok rahatsiz belki dizleri tutmayacak sekilde ayakta duramiyor ve tum gun mahvolmus teyzenin bastonu var en azindan genc olunca dirayet milyonlarda olmuyor iste tatlim. Ben bu olaya farkli bakiyorum yani

Valla içler acısı bir durum ya belki dediğiniz gibi inecektir biz yanlış düşünüyoruz ama böyle şeyler çok karşımıza geliyor.

arkadaşlar zaten bu görsele takılmayın bu sadece insanlığın gerçekten hakkıyla gösterilmediğinin bir örneği
çevremizde insanlık dışı hareket eden tonlarca insan var zaten hayvanlara eziyet edenden tutun da şiddete eğilimli caniye kadar bu dediğim gibi sadece basit bir örnek sıkca rastladıgımız

Geri