Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet çok gerekmedikçe dışarı çıkmamalarından yanayım ama kimi kimsesi yoksa hasta ise ki genelde ya maaş kuyruğuna girmek için ya da hastane için çıkıyorlar dışarıTeyzeler tir tir titriyor ama otobusteler nasil bi gereklilikle ciktigini bilemem ama yer vermeyen gencleri degil birazda bu duruma gerekrn onlemi alamayanlati suclamaliyiz.
Bunlara saygi duyarim ama belki o gencte o an cok rahatsiz belki dizleri tutmayacak sekilde ayakta duramiyor ve tum gun mahvolmus teyzenin bastonu var en azindan genc olunca dirayet milyonlarda olmuyor iste tatlim. Ben bu olaya farkli bakiyorum yani
evet çok gerekmedikçe dışarı çıkmamalarından yanayım ama kimi kimsesi yoksa hasta ise ki genelde ya maaş kuyruğuna girmek için ya da hastane için çıkıyorlar dışarı
çok tuhaftır ki bazı minibüscüler yaşlı insanları bilerek almıyor bile transit geçiyor önlerinden 2.sınıf insan muamelesi yapmadan önce bir gün herkesin ömrü yeterse eğer o yollardan geçeceğini düşünüp ona göre hareket etmesi gerektiğine inanıyorum