İnsanların Sürekli Din Değiştirmesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Beni ilgilendirmediği için bir sey düşünmüyorum, kendi kararı.

Bir insanın sürekli din değiştirmesini ben sevdiği insan için değiştirmesine bağlarım. Aksi halde bir insanın dinini değiştirmesi için diğer dini en ince ayrıntılarına kadar araştırmış olmalı ve kendi dininden daha açıklayıcı ve inandırıcı bulmuş olmalı. Ki bu durumda zaten tekrardan kendi eski dinine dönmez. Tuğçe Kazaz'ın yapmış olduğu, sevdiği kişiye karşılık dinini satmışlıktır.

Bir insanın sürekli din değiştirmesini ben sevdiği insan için değiştirmesine bağlarım. Aksi halde bir insanın dinini değiştirmesi için diğer dini en ince ayrıntılarına kadar araştırmış olmalı ve kendi dininden daha açıklayıcı ve inandırıcı bulmuş olmalı. Ki bu durumda zaten tekrardan kendi eski dinine dönmez. Tuğçe Kazaz'ın yapmış olduğu, sevdiği kişiye karşılık dinini satmışlıktır.

Beynim error verdi.:/

Böyle insanları görmedim hiç fakat bu düşünceye karşı söyleyebileceğim şudur ki,en azından araştırıyor dinleri ve öğrenmeye çalışıyor ki nice insanlar hangi dine mensup olarak doğduysa eğer adını bilerek,araştırmadan bilmeden neyin ne olduğunu öylece yaşayıp gidiyorlar. Bu şekilde bakınca,pek güzel.

Dindoş!

Kardeşim bakın, din, futbol takımı, berber, bunlar değiştirelecek şeyler değildir. Ha berberin ölür, anlarım. Ama din değiştirmek, takım değiştirmek filan nedir ya?

Dene ve yanıl.

Ta ki kendi aklına ve mantığına en uygun olan dini bulana kadar.

Arayiş.
Popüleritelik.
Aşk.
En azindan bir caba var yani.
Ne bilim gercegin pesinde gibi ki bu zaten olayin mistik noktasi.Gerceği, mistizm ile bulabilir mi o da mechulde.
Incil de her zaman su metafora rastlariz,
Kayip koyun.
Kayipolmustur yolunu ariyordur belki.

Geri