İnsanların size hangi niyetle yaklaştığını anlayabiliyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
İnsanların size hangi niyetle yaklaştığını anlayabiliyor musunuz?

Aldığımız eğitimlerde, insanların ne söylediğini ya da yansıttığını değil de gizlide sakladıklarını görebilme üzerine teknikler vardı ve yüz yüze iletişim kurduğum takdirde, kısa sürede karşımdaki insan hakkında çok fazla detay görebilirim. Bazı zamanlar da koşullar gereği politik davranıp anlamamazlığa veriyorum.

Sanalda ise paylaşımlar, yorumlardaki vurgu üzerinden bazı detayları yakalayabiliyorum.

Jsjshyyh

Hı hım.
Bu konudaki önyargi terazimin fayda kefesi hep çok daha ağır basmıştır.
Aynen devam.

Niyet okuyuculuğunu sevmem. Yapana bir sözüm yok ama benlik bir şey değil. Herkes istediği şekilde gelebilir bana. Sonuçlarına da katlanmak zorunda kalır.

Tr'den bi tanidik selam verince sosyal medyadan birsey isteyecegini hemen anliyorum. Karsiliksiz selam vermiyorlar onu ogrendim.
He ya ben de onu demek istedim
Kötü niyetli derken çıkarcı demek istedim.
İşi olmayan kimse beni aramaz.
Hatta, sadece hatrını sormak istedim der ama sona dogru esas konuya gelir. Hepsi pislik.

Bazıları o kadar belli ediyor ki anlamamak için aptal olmak gerek.Hele ki iş ortamlarında bu çok var.O bir yana dursun,zaten hislerim beni hiç yanıltmadı.

He ya ben de onu demek istedim
Kötü niyetli derken çıkarcı demek istedim.
İşi olmayan kimse beni aramaz.
Hatta, sadece hatrını sormak istedim der ama sona dogru esas konuya gelir. Hepsi pislik.
Ben sana hiçbir zaman tıbbi bir şey danışmadım ve her zaman hal hatır sordum, el insaf.:(

Aldığımız eğitimlerde, insanların ne söylediğini ya da yansıttığını değil de gizlide sakladıklarını görebilme üzerine teknikler vardı ve yüz yüze iletişim kurduğum takdirde, kısa sürede karşımdaki insan hakkında çok fazla detay görebilirim. Bazı zamanlar da koşullar gereği politik davranıp anlamamazlığa veriyorum.

Sanalda ise paylaşımlar, yorumlardaki vurgu üzerinden bazı detayları yakalayabiliyorum.
Birinden elektrik alamıyorsam ya ahlak dışı ya da olumsuz bir olayı kanıtları ile önüme gelir, bu durum hiç şaşmaz.

Son düzenleme:
Zerre anlamam. Bir keresinde normal arkadaşım sandığım bir kadın “Eeeh yeter ne zaman açılacaksın bana?” demişti. Bir keresinde flört ediyoruz sandığım bir kadına açıldığımda “Oha ben seni arkadaşım bildim hep hep de sana öyle yaklaştım” demişti.

Ben niyet okumada kötüyüm.

Herkes benim suratıma, masama, parama gelir.

Başka bir yorumum yoktur. İnsanoğlu güvenilmezdir. Herkes orosbu olmuş b'yi bilerek yazdım. Bu dünyada daha fazla yaşamayı istemiyorum benim huzurum mezarda.

Geri