İnsanların size hangi niyetle yaklaştığını anlayabiliyor musunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
He ya ben de onu demek istedimTr'den bi tanidik selam verince sosyal medyadan birsey isteyecegini hemen anliyorum. Karsiliksiz selam vermiyorlar onu ogrendim.
Ben sana hiçbir zaman tıbbi bir şey danışmadım ve her zaman hal hatır sordum, el insaf.He ya ben de onu demek istedim
Kötü niyetli derken çıkarcı demek istedim.
İşi olmayan kimse beni aramaz.
Hatta, sadece hatrını sormak istedim der ama sona dogru esas konuya gelir. Hepsi pislik.
Birinden elektrik alamıyorsam ya ahlak dışı ya da olumsuz bir olayı kanıtları ile önüme gelir, bu durum hiç şaşmaz.Aldığımız eğitimlerde, insanların ne söylediğini ya da yansıttığını değil de gizlide sakladıklarını görebilme üzerine teknikler vardı ve yüz yüze iletişim kurduğum takdirde, kısa sürede karşımdaki insan hakkında çok fazla detay görebilirim. Bazı zamanlar da koşullar gereği politik davranıp anlamamazlığa veriyorum.
Sanalda ise paylaşımlar, yorumlardaki vurgu üzerinden bazı detayları yakalayabiliyorum.