İnsanların senin hakkında ne düşündüklerini umursar mısın ?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
84C4D9FD408F714E024116CD9AC611B77BCE2327

Kim olduğuna ve beni ne kadar tanıdığına göre değişir.

Hangi insanin? Dusuncelerini ciddiye aldigim, onemsedigim, elestirmis olmak icin elestiri yapmayacak insanlarin soylediklerini umursarim. Ornegin cekirdek ailemden biri bana bir konuda yanlis yaptigimi soyluyorsa enine boyuna dusunurum. Dis kapinin mandali bir arkadas bir yorumda bulunursa ve icini doldurmazsa, munasebetsiz der gecerim.

Herkes istedigini dusunebir hakkimda , sikinti yok .Umursamam çünkü.

Bir ara önemsiyordum özellikle sanalda olanları çünkü real hayatımda buradaki gibi kimse konuşmuyor. Burda hiç selamlaşmadığım insanlar bile hakkımda fikir sahibi. Biraz düşününce hoşuna gitmediği bir şeyi yaptım kötü, itici, diye yorumlara başlıyorlar. O yüzden takmıyorum artık herşeyden önce ben kendimi biliyorum. Boş tenekeden çok ses çıkar. Ve bir kusurum varsa da vardır kimene diyorum.

Önemsediğim insanların hakkımdaki düşüncelerini, önemsemediğim insanların, önemsediğim insanlar hakkındaki düşüncelerini önemserim.

Umarsarım tabii ki, ama boktan insanların düşüncelerini değil.

Bir kaç kişi var onlar çok önemli benim için düşünceleri de önem arz ediyor tabiki.

Arkamdan konuşanlara sesleniyorum ; mikrofon önümde ;)

Bazen evet bazen hayır. Ama neden diye düşünüyorum ne yaptım da böyle düşünüyor nasıl bu kanıya vardı diye.

Geri