İnsanların Gerçek hayatta farklı sanalda farklı davranması

Konu sahibi son olarak 4531 gün önce görüldü
Çok gizlenenileceğini düşünmüyorum. İnsanlar satır aralarında gizli bir yerde mutlaka eleverir kendini. Sen de dersin ki hııııı bu adam böyle..!!!

ıkı turlude ben aynıyım ama evet sanalda cenesınden gecılmeyen bırı vardı telefonda konusalım dedık cekıngendı ses tonu ve kendısıde normalde sessız sakın bırı oldugunu belırtmıstı sonra.

Ben öyle biriyim şahsen. Daha az umursuyorum burdaki tavırlarımı. Özelden edindiğim dostlarımdan duyarım hep. ''bu kadar rahat olma. İnsanların neler yakıştırabileceklerini bilmiyorsun'' diye. Haksız da sayılmazlar ama dedim ya. O kadar umrumda değil. En fazla yeniden uzaklaşırım bu ortamdan. Ayırdığım zamanı farklı bir şekilde değerlendiririm. Gider bi sözlük hesabı açarım olmadı. Dostluklarım baki olsun. Onlar bilsin beni, gerisine gerek yok

Caps yaptım buna dair, bunun gibi olsa gerek :T:

VV2QLV.jpg

Sanalda farklı değilim sanal olan insanlara farklıyım bitek.

Forumda İrina Shayk'ım, reel de kara fatmayım.:o

Fark yaptığım sadece buraya giriş çıkış yapmak. Şifremi girmek.. Yoksa sözler, hisler ve vakitler aynı zaman diliminde..

Dışlanma, ayıplanma vs. korkulardan dolayı insanlar gerçek kimliklerini ve gerçek düşüncelerini gizleme gereği duyar. Ayrıca bazı insanlar da duygu ve düşüncelerini yazıyla daha rahat ifade ederler. Bunların karışımında da bu sonuç ortaya çıkıyor.

insan anotomisi onaylanmaya muhtaç gibi misal kitap okuma hayranları çok var sanalda gerçekte okuduklarından yada işe yarar şeyler okuduklarından şüpheliyim ama kitap okumak içinde ortam şartları çok önemli selfi çekecekler ya kitap okuduğunu insanlara onaylatacaklar ya ha birde fotoğrafın altına not düşerler okuyorum ilişmeyin diye okuduğuda meçhul gelgelelim okuma için şartlara kareli battaniye cam kenarı cama vurmuş yağmur taneleri aaaa fincandaki sıcak kayfeyide unutmayalım bla bla bla çok açıkladım gerisini yarın açıklıycam

İşte ayrı, evde ayrı.. Çoğaltırsak; otobüste, okulda, yolda, mutfakta, vs.. Ortam değiştikçe verilen tepkilerde de değişiklik gözlemleniyorsa ve bu bir uyum sağlama şeklidir diyebilirsek, sanalda farklı davranmanın neresi abes kaçar diye düşünmüyor değilim..

gerçek hayatta malım, ama burada kendimi daha iyi hissediyorum sağolun xd

• Beğen
Tepkiler: W
Oo Bal Porsugu, hosgelmissin. Kaybolma cok bu kadar : ))

Belki de dusunme firsati buluyordur sanalda, demeyin oyle :p

Kaç tane hayatınız var? Bunlar hep şizofrenik belirtiler.

Geri