İnsanların %81'i sevdikleri insanların...

• Kullanıcı Cohen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3449 gün önce görüldü
İnsanların %81'i sevdiklerinin mutlu olması ile mutlu oluyor. Kendilerinin mutlu olmalarını çok önemsemiyorlar.

lkArPE.png

7,125 milyar insan vardı sanırım dünyada
7,125 %81 oda eşittir 5,77125 denk geliyormuş demekki geri kalan mutsuz 1.35375 kişinin arasındayım

Bu umut verici bir haber. Aradığım temel kriterlerden. Ki nedense ben çok karşılaşmadım bu tiplerle. Hep mi bencil insanlar beni buluyor?

Bu yüzdenin içinde olduğum için memnun oldum

Sevdiğim insanın mutluğuyla , kendi mutsuzluğum arasındayım.

Her insan sevdigini mutlu gorunce, otomatikmen mutlu olur.

Bu umut verici bir haber. Aradığım temel kriterlerden. Ki nedense ben çok karşılaşmadım bu tiplerle. Hep mi bencil insanlar beni buluyor?

Bencil yerine kiskanc desen yeridir. Baskasinin mutlulugu ile mutlu olmayan, fakat kiskanan var. Ama sevdiginin mutlulugunu kiskanmazsin, bununla gercekten mutlu olursun, tip ki annenin guldugunu, neseli halini gordugun gibi.

Sizi tehzih ederek söylüyorum ama bayanlarda bu kıskançlık olayı daha fazla sanki. Allah seytanlarini o fitratta yaratmış resmen. Allah sevdiğinin mutluluğunu kiskananlarla karşılaştırmasın bizi. Dünyaya bir defa geliyoruz. Yazık olur ömrümüze

Sizi tehzih ederek söylüyorum ama bayanlarda bu kıskançlık olayı daha fazla sanki. Allah seytanlarini o fitratta yaratmış resmen. Allah sevdiğinin mutluluğunu kiskananlarla karşılaştırmasın bizi. Dünyaya bir defa geliyoruz. Yazık olur ömrümüze

Dedigin gibi, kadinlarda bu daha fazladir, cunku kendilerinin bazi beklentileri vardir hic gerceklesmeyen. Konusmadan, derdini anlatmadan anlasilmak ister. Buda cogu zaman olmadigi icin, uzuyor aslinda kadinlari. Baskalarinda kendi istediklerini gerceklestigini gorunce, kiskanma duygusu ortaya cikiyor. Bende de var bu. Fakat kotuluge yol acacak kadar kiskanmak degil. Zaten mantikli dusunmeye basladigin an, cogu duygularina hakim olabiliyorsun.

Bazen de sevdiklerini mutlu etmek için mutlu gibi görünürsün.

mutluluğudan mutlu olacağım kişiler
Başta kız kardeşlerim
Defne
Annem -babam
Divine heart
Bab-i Esrar

Onun dışındakiler için kesin bi fikrim yok nötr um bu beni kıskanç, fesat,bencil mi yapar?yoksa gerçekten sevdiğim kişi sayısının az olduğunu mu gösterir? : ))

Benimle mutlu ise mutlu olurum: )

sevdıklerım mutlu olunca bende oluyorum.
en basiti minik kardesım benı sabah uyandırırken senı cok sebıyorum deyıp opup uyandırıyor , onun mutlu olması benıde mutlu edıyor , bır gun evvel dunya basıma yıkılmısta olsa onun mutllulugu banada bulasıyor : )

Hadi ordan ! laf , yalan

Hayatlarinin icine ediyolar bence :/

Herkes başkasının mutluluğunu ön planda tutsa mutsuz insan kalmaz aksine genelde başkasının mutsuzluğundan beslenen bir mutluluk alışkanlığı olduğu için bad ve suratsız insan kaynıyor sokaklar.

Geri