İnsanları geçmişleri ile yargılamak

Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Sürekli aynı hatayı yapacağını düşünmek, ön yargılı ile yaklaşmak, sabit fikirli olmak, şans vermemek.​

Gelecejlerine bi bok katamayanlarin yedigi boktur.

Sanki o yargılayanlar sütten çıkmış ak kaşık, hiç hata yapmamışlar sanki. Başkalarının önceden yaptıkları hatalarıyla hüküm verirler. Cehalet ne kötü

avrupalıların genelde bize yaptığı şey
kafalarını duvara sürtmek istiyorum.

Ben yargılarım arkadaş! Geçmişi ne b...k olduğunu gösterir. Şans verir miyim? Evet, verdim :) E aynı b...k! Yeri geldi mi; ah! geçti ben hata yaptım, bir daha yapmam, ne yapayım geçmişte kaldı derler... Sonra yine yeri gelir; sen de bilmem bunu şunu yaptın, ben bu yüzden yaptım, benim vücudum benim kararım, ben özgürüm v.s. E o zaman s.....tir git! Hem zaten bana dürüstçe geçmişini anlatırsa, zaten başından belli olur ve ona göre şekillenir. Neredeyse hepsi geçmişi hakkında yalan söyler. E yalan olunca herşey b...k olur sonra!
Geçmişi kirli olanlar yalan söylerler...

Genelde kendini bi b..k sananlar insanı geçmişi ile yargılar :p
Bknz: siz kim oluyorsunuz
Bknz: masum değiliz hiç birimiz

Bir insanin gecmisi, o insanin bugüne nelerle geldiginin fragmanidir. Bir nevi o insanin huyu suyu tarzi karakteri dir. Bu saydigim kavramlar degismez, degistirilemez. Kimse kendini kandirmasin. Fakat gecmiste yapilan hata ve yanlislar baska bir mevzu. Ders cikarildigi takdirde sadece yapilan hatalari telafi edebilirsiniz.

İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Can çıkar, huy çıkmaz.
Ben yargılarım ama öyle saçmasapan takıntılı bir şekilde değil. Elbette ki karşımdakinin geçmişini merak edeceğim. O da benimkini etsin, anlatayım. Sıkınti yok.

Eskiden ne boksa yine ayni boku yapar:d bu bokun da yazmasi cok sempatik gelio bu aralar asffss

Once bi onyargindan kurtul.. hic sevmem oyle seyleri. Hatalar insanlar icindir mukemmel dogmuyorsun .

Geçmişinden kurtulamayip ayni seyleri yapiyorsa yargilamak bana dusmez kendi düşünsün

İnsanları yargılamaktan sevmeye zamanınız kalmıyor demiş biri.

Bir insan neyse odur. Geçmiş önemlidir.

Gecmisine gore yargilarim

Yapacak birsey yok yaparim.

İnsanları geçmişleri ile yargılayanları şuan çok pis yargılayasım geldi ..

Tabi. Geçmişten bugüne yapılacak olan bir değerlendirmenin kıymeti, insan için insanı değerlendirirken paha biçilemez bir nimettir.

Bunu ifade eden kişilerin daha çok vurgulamak istediği özel hayattır. Şüphesiz ismi birçok dolandırıcılıkla anılan biriyle ticaret yapma riskini almazlar, o kişiyi daha önce yaptıklarından pekala yargılar, paralarını riske atmazlar. Fakat değirmenin rahat dönmesi için ticaret tavrını belirlerken olduğu gibi, kişinin hayattaki duruşunu anlama noktasında defterlerin karıştırılması sakıncalı görülür. Ortam çocuğu Çapar'ın birincil stratejisidir.

Didik didik eder, çatır çatır yargılarım.

konuya yorum yaparken; aaaa cok ayip
konudan çıkınca; kanka o kız berkayla birlikte olmus hic isim olmaz oyleleriyle

Geri