İnsanları dikmekle meşgulüm!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ten üzerinde dikiş dövmesi yapan bir sanatkar..
Kim yapmak isterdi ki böyle bir şey.

yaa çok rahatsız oldum. gerçekten korkunç.

başlığı yanlış okudum başta

Tamam biz de küçükken parmağımızın ucuna iğne ipliği gecirirdik de bunu nasıl geliştirmişler böyle? Ben izlemeye dayanamadım.

umut ve iyi şansı diyor
anlamlı olanlar hoşuma gidiyor

arkadaşlar elimde kelepir bir köprü var, isteyen olursa satarım.

demek farklı bir iğne teknigiymis.
kullandığı ipin naylon elişi ipi olmasina ne diyeceğiz peki?
Nakış şeklinde dövme için farklı iğne kullanılıyormuş fakat videodaki gibi bir uygulama için zaten uyuşturma yapmadan mümkün değil. Yapıştırma üzerine olabilir.

Nakış şeklinde dövme için farklı iğne kullanılıyormuş fakat videodaki gibi bir uygulama için zaten uyuşturma yapmadan mümkün değil. Yapıştırma üzerine olabilir.

desen sevgili lefty.
desen.
dövmenin binbir türlüsü var ancak deriye ip uygulamak teknik olarak mümkün değildir sanırım

desen sevgili lefty.
desen.
dövmenin binbir türlüsü var ancak deriye ip uygulamak teknik olarak mümkün değildir sanırım

Anestezi uygulamadan elbette mümkün olacağını sanmıyorum. İplik ile yüz bile geriyorlar ve istenirse yapılır ancak çok zor olacaktır.

Desen mi yoksa kabartma boya mı bilemiyorum. Dövmeciye sormak gerek.

2425459_b60cc00d487550af99bf6810ddb0efac_640x640.jpg

yukarıdaki fake ama aha burada gerçeği var, adam eline portre dikmiş ve korkunç

Lokal anestezi kullanıyorsa yapabilir ancak sonrasında yine canı yanacaktır. Üstelik tek bir hatada kendine kalıcı zarar da verebilir.

Lokal anestezi kullanıyorsa yapabilir ancak sonrasında yine canı yanacaktır. Üstelik tek bir hatada kendine kalıcı zarar da verebilir.

lokal anestezi kullanıyor gibi görünmüyordu. lefty izlemeye çalıştım ama çok irrite etti beni. bakmak istersen diye ekliyorum. adam sanatçı, çok da iyi bir sanatçı, instagramında gezindim biraz. ama bu çok irrite etti beni yalan yok

Daha sansasyonel bir şey lazım, bu şarkıyla dikmenizi tavsiye ediyorum;

Geri