İnsanları çözme / anlama konusunda ne derece iyisiniz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
hiç iyi değilim arkaaşlar, sevdiğim çocuk bana dayı dedi en son, düşünün yani.

Guldurdun ya .d

Ben bu konuda o kadar iyiyim ki basta soguk oldugumu sonradan severim, en basta sevdigimden sonra sogurum. O kadar iyi iste :aeg:

Cozeriz de herkes mi ayni olir arkadas

hep bana hep bana :T:

ayyy onlar beni tanısın çözsün :pppp

Her söylenene inanırım, kimseyi çözemem.

Adamın çiğerlerini okurum. Ama bazıları bunu seziyor.

Eskiden herkesi melek sanırdım ve onlar da beni çok severdi. Senelerin birikimi insanı akıllandırıyor.

Bu konuda birçok insan iyi olduğunu zannedip zaman zaman afallar. Biz Türk halkı olarak en ufak bir önsezimiz doğru çıktığında '' ben biliyordum, zaten anlamıştım, böyle olacağı belliydi, sen kısa donla gezerken biz o yollardan geçiyorduk, kaçın kurasıyız '' tarzda yorumlar yaparak böbürlenmeyi severiz. Bu davranış tarzımız doğru mudur yanlış mıdır tartışılır fakat, bir insanı kısa sürede tanıdığımızı düşünmeden zamana bırakırsak, zaten o kişi bize birçok yönününü farkında olmadan tanıtmış olur derim.

Kirmizli baslikli kiz derecesinde.
Kulaklarin neden bu kadar buyuk? seni daha iyi duyabilmek icin

İnsanları gözleri ele verir. Göz okumayı öğrenirseniz, ( biz bunu zaten ilk öğrenmiştik ve sonra konuşmaya odaklanınca unutmuşuz. ) Düşünceleri de okuyabilirsiniz. Gözler ruhun aynasıdır.

Yeterince iyiyim ama tanıdığım şeklini ifşa etmem
Herkesin rolünü oynamasını beklerim

-de önemsiz bir ayrıntı ama dünyada ayrıntılardan daha önemli birşey yoktur, insanları çözerken de bu ayrıntılar kullanılır. çıkarım yapma sanatında bir şerlok holms olmasam da var bizde de bir şeyler.

-de önemsiz bir ayrıntı ama dünyada ayrıntılardan daha önemli birşey yoktur, insanları çözerken de bu ayrıntılar kullanılır. çıkarım yapma sanatında bir şerlok holms olmasam da var bizde de bir şeyler.

Şey de daima ayrı yazılır :3:

Geri