İnsanları çözme / anlama konusunda ne derece iyisiniz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

Şey de daima ayrı yazılır :3:

telefondan yazdığım için gözümden kaçmış, dikkatiniz ve uyarınıza teşekkür ediyorum azizem. bakmayın yoksa ben -de ayrı yazılır tarikatı üyesiyim çok dikkat ederim böyle şeylere!

Bazen insan kendini bile anlayamıyor olsa da iyi bir gözlemci sıkı bir detaycı olduğumu bilirler

Bu konuda iyi olduğumu söylerler.Ilk anda verdiğim kanaatler daima doğru çıktı.Bu konuda hislerime ve tecrübelerime güvenirim.

İnsanları iyi çözdüğümü düşünüyorum hislerimde genel olarak asla yanılmam. Hayatımda şuan olmayanlar iyi bi izlenimci oldugumun kanıtıdır. İyi olsalardı hayatımda olurlardı. Eş dost arkadaş farketmez...

Çoğunu çözmeye uğraşmıyorum.

Sanal ortam yanıltıcı olabiliyor fakat gerçek yaşamda, insanları çok iyi gözlemleyip analiz edebilirim.
İnsanları tanımak için az da olsa zaman geçirmek gerekiyor yoksa sağlıklı bir görüş bildirmek mümkün değildir.

Hic anlamam ama soguk nevale oldugumdan mutevellit, az kisi yanasabiliyor zaten yanima.
Bir de beni cok yoruyor, ne demeye calisiyorlar, niyeti nedir, laf mi soktu vs tarzindaki dusunceler.
Dengesiz insanlardan uzak duruyorum sadece.

mütevazı olmayacagim ben bu konuda efsane iyiyimdir

Geri