insanları asağılamaktan zevk almak

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
İstediği kadar zevk alabilir ancak sonuçta aşağılık duruma düşen kendisi olduğu için bu tip insanları pek dikkate almamayı tercih ederim.
İnsanların seviye ve kalitesini kurdukları bazı cümlelerde çok net görmek mümkündür.

götüne kaçmış
egosunu çıkarmaya çalışıyordur
veya zevk almaya çalışıyordur
bırakıın debelensin

seweriz
gerci rencide edince falan baya , taşlanioz
milletin anasina avradina kufr edenlere cicek atiyolar ozledim gel yaziolar filan
bizede YahHhh seN nAsı bi InsaNin BoyuyLa DalGa geCerSiN yahhhhhh

Komplekslerini yansıtıyordur ve zamanında çok ezilip aşağılandığı için aynısını başkalarına yapıp aklınca kendi acısını azaltma derdindedir yoksa mantıklı insan işi değildir birilerini aşağılamaya çalışmak.

Şey yalan yok yaptım :dd
Bi kız evime gelmek istedi arkadaşım vasıtasıyla. Buyursun gelsin dedim. Kendi ellerimle yemek yaptım sofra kurdum çok iyi davrandım, kapımdan çıkar çıkmaz "bu kız kesin o*puluk yapıyor, yoksa bu kadar makyaj yapmaz" demiş. Daha apartmandan inmeden demiş yav :D bu şimdi haketmiyor mu ezilmeyi :dd kasten bilmiyor rölü yaparak evime davet edip fena ezdim :dd ve yalan yok zevk aldım ::/

Zayıf karaktere işaret eder ve kendi eksik taraflarını bu sayede kapatmaya çalışan insanların başvurduğu bir yoldur.

Sıçılacak ağız göte yakın olur demiş atalarımız.

Sıçılacak ağız göte yakın olur demiş atalarımız.
Sklck gt yrra yakın olur olcak la o

Bide millet kendini o duruma sokup gunah kecisi ariyor. Olm sende asalanicak pozisyondan cikmayi ogren bi dimi. Asalatma kendini ona gore onlem al
Millet mck mumcuk seyler yapip beni elestiriolar benlen alay ediolar diyorlar bende buna tutuluom
Asalanin rahibe teresa ya da aziz antuan olmamasida cabasi.

Geri