Insanlarda hiç sevmediğin kişilik özelliği nedir?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Ukala..
İnsanları hor gören.
Bencil...
Küçümseyen..
Fazla ısrarcı..
Anlayışsız..
İçi fesat insanları sevmem

Yalaka ve bencil olmaları
Çok bilmeleri
İnsanları dış görünüşleriyle yargilamalari
Küçümseyen
Kendini bir halt sanan insanlardan haz etmem

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bencillik, yalancılık, samimiyetsizlik ama bu samimi olarak görünmeye çalışan ama öyle olmayan cinsten.

Her türlü bağnazlık/ yobazlık / cimrilik.

Yalancı, yalaka, bagnaz, hep benci, çıkarcı, ..

Ukala, egoist, bencil insanları sevmem çünkü hepsinde en iyiyim.

en sevmediğim yapmacık olandır

Egolu olmalari

Vucudunu sergileyen insanlar

Ve yalanci lar.

Kibirli insanların herşeyi yapabilme potansiyeli olduğuna inanırım hep

Kendisi için yapmış olduğu bir şeyi karşı taraf için yapmış gibi yapması. Çok iğrenç. Cümleyi tam kuramadım ama anlaşılmıştır diye umut ediyorum jxjxjx

ikiyüzlü,bencil,inatçı,cimri,kendini beğenmiş ilk aklıma gelenler.

Ya bu bol yelpazeli geniş bir konu. Sabit şeylerim yok, güncel yaşamıma istinaden yenilerini görebiliyorum. Mesela kendi yolunu bulamamış ortalık malı olmuş bir tanıdık var. Herkesin gönlü olsun diye diye kendi karakterini oturtamamış arkadaş. Hoş değil. Uzaklaşıyoruz.

Bu benim için sabit bit şey değil, o anki hal hareket ve tavrına göre yansıtma şekline ve içine serpiştirdiği karekterine göre soğur yada tepki gösteririm...

Yalancı bile yalancıyı sevmez,
Bencil de bencili sevmez,
Egoistte egoisti sevmez..

Yani aslında yukarda sıralanan karekter ve kişilikleri bunu yapanlarda pek sevmez lakin farkında değiller gibi yada farketmek istemezler...

Ben en çok merhametsiz despot, dezenfarmosyon yapan, yaln ve iftirayı bir yaşam biçimi haline getirenleri sevmiyorum. Böyle insanlar zamanla düzelse de, hal hareket ve tavırları düzelsede bende bitik oluyorlar, onlara karşı olumlu bakamıyorum birdaha...

Birçok varyasyon cevaba sahip olabilecek konu aslında,tutarsızlığa gelemiyorum.

Bana haksızlık ve adaletsizlik yapmadığı sürece her şeyiyle severim ben.

Geri