İnsanlarda aradığım en önemli özellik?

Konu sahibi son olarak 2136 gün önce görüldü

insanlarda aradigim en önemli özellik?

• özelliksiz

Kullanılan: 0 0.0%
  • samimiyet

Kullanılan: 14 73.7%
  • fedakar

Kullanılan: 1 5.3%
  • bi düsünim

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Aslında bir özellik aramıyorum. Hayatıma giren insanlar için belirlediğim kriterler yok benim. :)

İnsan olabilmesi kafi , tüm özellikler insan olabilende mevcuttur zaten.

İyi niyet ve olgunluk.
Gerisi ayrıntıdır.
Ama bu ikisi yoksa ne olursa olsun ne vicdanlı ne anlayışlı ne insani ,ne samimi tavırlı olacağına inanmam.
Oyunbazlarla işim olamaz.Az insan çok huzur kafi.

İnsanlarda aradığım sadece beyindir.
Beyne göre sıralar beyne göre davranırım

Suratsız olupta enerjimi düşürmesinler, güler yüz önemli

Samimiyet, güven, kendileri gibi olması.

Karşılıklı saygı, karşılıklı saygı ile oluşan sevgi, karşılıklı sevginin kazandırdığı dürüstlük karşılıklı dürüstlüğün getirdiği güven. :hh:

Sevgi ,saygı ,anlayış ,menfaatsiz bir dostluk ,yalaka da olmasın

İnsan olabilmeleri.
Malum coğu canlı ama insan sıfatında değiller.

Bir de ben genelde aramıyorum , çaldırıp kapatıyorum.
Malum bu ara insanlığa ulaşılamıyor.

"Güven" demeyeceğim çünkü insanlara sonsuz güven beslemenin hayal kırıklığını beraberinde getireceğini düşünüyorum, vaktiyle düşünmekle de kalmayıp bunu tecrübe ettim. Her zaman herkese bir yanılma payı bırakılmalı, bunu kendimiz için yapacağız. Onun dışında dinime bağlı biri olduğum için arkadaşlarımı bu minvalde seçiyorum -ne kadar başarılı olduğum tartışmaya açık-, bu ayrımcılık değil; "Kişi arkadaşının dini üzeredir" demiş Peygamberimiz, bu düsturla yol almaya çalışıyorum. Genel olarak ise insanlarda aradığım belirli bir özellik yok, etrafımızdaki birçok kişiyle anlık iletişim kuruyoruz; iki insanın kendini doğru ifade edebilmesi ve dinleyebilmesi önemli.
Cx cx cx
Neden tamamen güvenmemek yerine yanılma payı bırakıyorsun?
Dene bence,daha güzel.

Geri