insanlar neden mutsuz

Konu sahibi son olarak 2135 gün önce görüldü

insanlar neden mutsuz

• ben ne bilim

Kullanılan: 3 33.3%
  • beter olsunlar

Kullanılan: 2 22.2%
  • mutluluk uzaklarda

• çocuğumun adını mutlu koycam

• Kullanılan toplam oy
    9
Gereksiz fazla kişiyi hayatına aldıkları için.​

Candan Erçetin'in " YALAN " şarkısını henüz dinlemedikleri için ...

etrafta hic ugruna ölen katledilen insanlarin aahi hic orali olmasakta bizi mutsuz ediyor ...

mutlu olmak için birilerine ihtiyaç duyuyoruz bu yüzden mutsusuz mutlu olmak istiyorsak kimseye bel bağlamamalıyız mutluluk içimizde.

Muhtemelen dünyanın adil olmadığını düşündükleri için.

Mutsuz kılan şeyleri/kişileri gecmişte bırakamadıkları için.
Ayrıca hep daha iyiye daha fazlaya sahip olma isteği ve şükürsüzlük.

Gozlemlerime dayanarak soyluyorum doyumsuz insan asla mutlu olamiyor. Elindeki firsatlarin tadini cikarmak yerine, daha fazla daha fazla derken herseyi daha cabuk tuketiyor. Maddi manevi bir doyumsuzluk goruyorum cevremde.Asklari hizli tuketiyorlar, dostluklari hizli tuketiyorlar, esyalari, giysileri. Doymayi ogrenmeleri lazim.

Eskiden hatırlarım, ilk bilgisayar deneyimini ortaokul yıllarında yeni açılan bir internet cafede akşam 10'a kadar başkalarının ekranına bakarak geçirmiştim. Bilgisayarım olsun diye her yatağa girdiğimde hayal ederdim. O hayalle uyurdum yoktu ama hayali bile güzeldi ve aldığım ilk bilgisayarımı 4 sene kullandım kıyamadım değiştiremedim. Sebebi ise yokluk içindeki kıymetti.

Şuan hangi eve bakarsanız bilgisayar vardır. Hangi çocuğun eline bakarsanız telefon vardır. Ulaşılması kolay olunca insanlar mutsuz olur. İnsanlar o kadar rahata alışmış ki neredeyse ölüm nasıl bir tadına bakayım diye saçma saçma işlere kalkışıyorlar.

Hep bizde olmayan seylerin pesindeyiz de ondan

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"İnsanların çoğunun hayatı öylesine sefil, öylesine önemsizdir ki, öldükleri zaman herhangi bir şey kaybettikleri söylenemez."

Schopenhauer/Aşkın Metafiziği

bir yerlerde formülü vardır

sıkıldıkça uygularsınız

Teknoloji bu kadar hızlı ilerlemeseydi belki de daha mutlu olurduk

Eskiden bir demet çiçekti mutlu etmek hatunu , şimdi helikopterle gökyüzünden bırakılan bilmem kaç hektar çiçekler mutlu ediyor , eskiden anne su salarmısın ? dı mutluluk , şimdi baba iphone bilmem kaç , eskiden bisikletin tekerleğine plastik şişe takıp o saçma sesle gezmekti mutluluk , şimdi Bmw 3.20 m3 ,
Kotayı yükselttiler kotayı... bizde suç yok,onlar suçlu.

Insanlar nasil mutlu olabilecegini bilmedigi ve baskalarinin mutluluguna ortak olmaya degil mutsuz etmeye odaklandiklari icin mutsuzlar.

Birisini uzgun gorduklerinde beyin orgazmi yasiyorlar.

Hayat sartlarina falan deginmek istemiyorum o herkes gecerli mevcut sartlarda kendisi icin ve sevdikleri icin yatirim yapmayan insan bencildir. Bencil insan insan da mutlu olamaz.

Geri