İnsanlar Neden Küfür Eder ?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Insanin icini cok rahatlatmiyor mu ya…
Bence mikemmel bir aktivite, stres atmaya bire bir

Gecenlerde @Larien hanımla konuşurken araya giren operatör hanıma doğaclama sövüşüm geldi....

Öfkeyi dışavurmak güzel oluyor bazen.

@Razor bir dur kardeşim, seni takip ede ede geliyorum soru bombardımanına tutulmuş gibi hissediyorum şuan başım döndü

sevgili arkadaşlar deneyimli bir küfreder olarak şunu önemle belirtmeliyim ki küfürlü, argo ve kaba konuşmak demek insanlara ananı şey yapayım demek değildir. böyle bir şey benim içimden gelmez kolay kolay.

küfrü kişiselleştirmeden, ceza hukuku açısından sonuçlar üretmeden, kadınları, eşcinselleri aşağılamadan pekala siz de küfredebilirsiniz. ota boka cinsiyetçilik diyen akımlar var, ben de bir ara etkilendim ama boş işler, bana kalırsa a*m deyince s*k deyince kadınları aşağılamış filan olmuyorsunuz. kaba konuşmuş oluyorsunuz. böyle konuşmamak gereken ortamlar vardır herkes bunu bilir...

Sabır ve nezaketle karşılık vermek daha efektif,deşarj edici.
Küfürden daha şiddetli olabiliyor

Bu emoji bana küfür gibi gelir …. O zaman alayınıza
:)

Ahlâk meselesi.
Bir de alışkanlık meselesi.

Askerde her dokunana küfür eden biri vardı. Tiki var dokunmayın demişlerdi. Bir gün kazaleyin bana küfür etmişti. O günden sonra benim dışımda herkese tiki vardı ama bana gelince boğazı düğümleniyordu.

Alışkanlıkmış.

Geri