İnsanlar neden dişlerini fırçalamaz

• Kullanıcı Alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2268 gün önce görüldü
İnsanlar neden diş fırçalamazlar,ee hadi fırçalamıyorlar o zaman neden yarım gülerler ya da gülerken neden ağızlarını kapatırlar bununbir eksiklik olduğunu biliyorlarsa neden dişlerini fırçalamazlar.

Misvak kullanın genşler

dislerini cok fircalama dokulur dissiz kalirsin gibi cumleler duydugum halde cok fircalarim ve hicte disleri kotu etkilemeyecegini gosteririm. disleri fircalarsan dislerde curuk olur dusuncesiyle bazen fircalamazlar.
agizi kapamak- o bende de var. kahkaha atmam azcik gulersem agzimi kaparim. :)

Eskiden dedeler nineler misvak kullanırmış. Daha sağlıklı olduğunu duydum. Misvak özlü macunlar da etkili olmaz mı. ??

güzel tespitler.
Tembellik böyle bişeydir işte..

Sık atıştırıyorum, fırçaladıktan sonra ilk seferde yediğim şeyden hiç bir tad alamıyorum..
Likörlü diş macunum (Marvis) biterse yibe üşengeçliğim artabilir..

Bicok insanin karsi cinsteki ilk baktigi yerlerden biri de dislerdir. Nolur yapmayin, badana fircasi ile ustunuze yurumek istiyorum bazen:(

Bu temel şeyleri davranış haline getirmek lazım nasıl çişin geliyor işini görmek için gitmek zorundasın bu diş de öyle,

hem sağlık hem de görüntü için günde en az iki kez fırçalayınız.

Gulemem ben dişimi fircalamadigim gun:/
Tanıdığım bi bayan vardı sabah 5 dk uyumak için dişini fircalamazdi böyle de bi usengeclik. :/

Düzenli dişlerimi fırçalamıyorum. Dışlayın beni.

Notundibi: Evden çıkmadan fırçalarım ama yine de dışlayın.

Bizim bi eleman vardi mahkemeye gitmis hakime olayi anlatiyor babamlar kenarda.
Adamin disler turuncu gibi olmus agizda kokuyor.
Adama demis Allah cezani versin oteden konus :D
Her fircalamamda aklima gelir gulerim xd

asdgfjl

genellemeüşengeçlikten diyor iki dakikanın ne üşenmesi olur arkadaş ya.iki günde bir fırçalayın bari gülenken sarı turuncu dişler hoş durmuyor :pzenci değiliz ki dimi ama.

Üşengeçlik olduğu kadar alışkanlık ve kişisel bakıma özen göstermekle alakalı bir durum.Bizim tesiste bir işçi,ayda iki kez dişlerini fırçaladığını söyledi.Neden sık fırçalamıyorsun diye sorduğumda fırçalasam ne olacak zaten evliyim dedi =) mantığa bak ya.ağzın çok kokuyor,mümkünse hiç gülme dedim. yine değişen bir şey yok.böyle insanlarda var

Üşengeçlik olduğu kadar alışkanlık ve kişisel bakıma özen göstermekle alakalı bir durum.Bizim tesiste bir işçi,ayda iki kez dişlerini fırçaladığını söyledi.Neden sık fırçalamıyorsun diye sorduğumda fırçalasam ne olacak zaten evliyim dedi =) mantığa bak ya.ağzın çok kokuyor,mümkünse hiç gülme dedim. yine değişen bir şey yok.böyle insanlarda var

Sonra karım benden niye sogudu diye dusunur :/

Geri