insanlar beni neden önemsemiyor

Konu sahibi son olarak 3685 gün önce görüldü
Son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan bıktım insanlar sürekli olarak ben yokmuşum gibi davraıyorlar ilk başta öz abim benim arkadaşlarımla dışarı çıkmama sürekli engel oluyor erkek arkadaşımı ailemle tanıştıramıyorum yakın cevrem beni her şeyden bunaltıyorlar napacagım bilmiyorum bu gidişle evden kaçacağım

spor yap bence kendini iyi hissetmeye başlarsın,güçlenirsin.

istesem spor salonuna göndermezler napıcam ben bu şekilde biran önce evlenmeyi bile düşünüyorum

Son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan bıktım insanlar sürekli olarak ben yokmuşum gibi davraıyorlar ilk başta öz abim benim arkadaşlarımla dışarı çıkmama sürekli engel oluyor erkek arkadaşımı ailemle tanıştıramıyorum yakın cevrem beni her şeyden bunaltıyorlar napacagım bilmiyorum bu gidişle evden kaçacağım

Yaş kaçtı acaba? Bir de Kova burcu doğru mu?

istanbulda olsan gel seni aksamları spora getirim güvenini yerine getirim diyektim ama adana çıktın be kardeş

Nie üzülüyorsun ki bence çok güzel bir durum keşke benide önemsemeselerde kafam rahat olsa. Allah başka dert vermesin boşver . :)

Sokrates kadınların jimnastik ve müzikle iyi eğitildiğini savunur. burda seni evcil bir hayvan olarak düşündüğümü sanma. evcil hayvanda çok iyi terapisttir.

ama daha fazla önerme istersen eğer şunu düşünebilirsin; senin varmak istediğin yer ile ailenin seni ulaştırmak istediği yer arasında hangisinin sana faydalı olduğunu analiz edebilirsin. ve sonuçlarının doğuracağı sorunlarıda ele alırsan emin ol ailenin yanında olmanın sana faydalı olduğunu anlayacaksın.

embesilin fikrini beğendim, bir kuş ya da bir balık edin. cidden iyi terapistler.

bekar arkadaşım var. yana yana eş arıyo. iyi de çocuk. pm bekliyorum

hepimiz geçeriz psişik dar boğazlardan zaman zaman. Dar gündür geçer. Zaman her derdin ilacı. bildiklerini anlat ama asla akıl verme tezim var benim. Sonradan kafanı taşlara vuracağın bir davranış içine girme meyilimin olası. kimsenin seni önemsemediği kendi dünyandaki bir abstrak varsayım. İçinde bulunduğumuz toplumun değer yargıları var.İstenilenlerle, elde olmayanlar işte tüm mesele bu.

Geri