Insanlar bayan bir sempanze ile domuzun ciftlesmesinden urediler:

Konu sahibi son olarak 4035 gün önce görüldü
Amerikali genetikcinin siradisi iddiasi

Insan irki bayam bir sempanze ile erkek bir domuzun ciftlesmesi sonucu melek olarak olustu dedi onde gelen bir amerikali genetikci.

Sasirtici iddia Eugene McCarthy'den geldi,Georgia Universitesinden. McCarthy ayni zaman da hayvanlarda melezleme uzerinde yuksek otoritesi olan biri.

Sempanzelerle bir suru ortak noktamiz varken bizi primatlardan ayiran ve onlarda olmayan bir suru ozelligimiz var dedi McCarthy.

article-0-0A697ADB000005DC-177_306x423.jpg

article-0-1AC394DD000005DC-53_306x423.jpg

'What is this other animal that has all these traits?' he asks rhetorically. 'The answer is Sus scrofa, the ordinary pig.'

Dr.McCarthy bu degisik ozelliklerin buyuk ihtimalle insanlik tarihinin bir noktasinda olan melez bir birlesimden olustugunu soyluyor.
Dahasi, pirimat kuzenlerimizden bizi ayirt eden hayvan kralligindan baska bir hayvan oldugunu dusunuyor.

....

Kaynak: mail online
ceviri: Heillsfhyst

maymun bi yere kadardı da bu domuz cok acı oldu ya :D

Şu sinirli halimle güldüm ya vallahi ne diyim,ne garip insanlar var.Genetikçi olmuşsun o beynini düzgün şeyler için yorsana be dengesiz insan :)

calismanin hepsini okumadim yani pek bilgim yok ama bir gun dogru cikarsa cok gulerim :haha:

yaratılış'tan sonraki en saçma teorem

ben müslüman olsam, ateist olsam, hindu olsam, ya da çay kaşığına tapıyor olayım fark etmez, genetiğin g'si hakkında fikir sahibi olmadan, o konunun uzmanı biri hakkında ileri geri konuşurken iki kere düşünürdüm. birazdan burası araştırmayı yapan genetikçiye laf sokanlarla dolacaktır. höff.

ben müslüman olsam, ateist olsam, hindu olsam, ya da çay kaşığına tapıyor olayım fark etmez, genetiğin g'si hakkında fikir sahibi olmadan, o konunun uzmanı biri hakkında ileri geri konuşurken iki kere düşünürdüm. birazdan burası araştırmayı yapan genetikçiye laf sokanlarla dolacaktır. höff.

peki şimdiki domuzlarla şempanzeler niye çiftleşmiyo kank ahaha :D

kuran-ı kerim bir hakikat zaten açıp bakmak yetiyo nerden geldiğimiz kim olduğumuz ne olunması gerekio ha tabi inanmayanlar için böyle safsatalara inanmak daha kolay gelebilir bişi diyemem o konuda :D ortak nokta varmışş hayvanlarla alakalı insanlarn bi kaçında görülen bu kısmada çok güldüm ayrıcaa sölemeden geçemiciim pü yaa :D:D

kuran-ı kerim bir hakikat zaten açıp bakmak yetiyo nerden geldiğimiz kim olduğumuz ne olunması gerekio ha tabi inanmayanlar için böyle safsatalara inanmak daha kolay gelebilir bişi diyemem o konuda :D ortak nokta varmışş hayvanlarla alakalı insanlarn bi kaçında görülen bu kısmada çok güldüm ayrıcaa sölemeden geçemiciim pü yaa :D:D

kank madem kuran doğru, şimdi kaburga kemikleri neden kadın olmuyor da pirzola oluyo???

insanın kaburga kemklerinden mi bahsediyosun onu bilemicem hiç tatmadım ben :D hayvandansa kastın onuda bi araştrp bakmanı tavsye ederm uzun uzadıya anlatmak için aşırı bilgli olmam gerek sanmıyorm bunuda ama neticede bizlere gönderlmiş bir kitap var ve orda herşey mevcut ;) kank :D

ykslmzrk hoş görürnünde bir sınırı vardır dostum dini değerlere kadar varma istersen :)

insanın kaburga kemklerinden mi bahsediyosun onu bilemicem hiç tatmadım ben :D hayvandansa kastın onuda bi araştrp bakmanı tavsye ederm uzun uzadıya anlatmak için aşırı bilgli olmam gerek sanmıyorm bunuda ama neticede bizlere gönderlmiş bir kitap var ve orda herşey mevcut ;) kank :D

kamki hz. havva, hz. adem'in sol kaburga kemiğinden yaratıldı ya, ona istinaden diyo. daha kuran'ı kerim'i okumadan bize burda ahkam kesiyon bi git ya ahahskdjasklfj.

kank aman okyanusları aşma aşağı düşersin ;)

ykslmzrk hoş görürnünde bir sınırı vardır dostum dini değerlere kadar varma istersen :)

pardon kank doğru diyosun pirzola falan diyoruz hindular alınır :D

Her seyi dini kitaplarla aciklamaya caisirsak 21.yy da bile bunda bir yanlis vardir bilimle dini belli bir sinirda ayri tutmak gerektigine inaniyorum cunku dini her seye katarsak insanlarin dusuncelerini algilayislarinida katman gerekir, bilimde dogru olmayan bir sey ve ayrica bir maymunla insan arasindaki benzerligi goremiyor musunuz? ben insanlarin var olus konusunda bilime inanlardanim, birden var olmus olabilecegimize inanmiyorum ama bunu genisletmek gerekirse o zaman gezegene de gireriz. Dini konudan uzak tutalim lutfen, ayrica arastirmayi okumadan da bir gorus belirtmek istemem acikcasi ve herkes icin dogrusunun bu olduguna inaniyorum onyargiyla yaklasmamak gerek

Her seyi dini kitaplarla aciklamaya caisirsak 21.yy da bile bunda bir yanlis vardir bilimle dini belli bir sinirda ayri tutmak gerektigine inaniyorum cunku dini her seye katarsak insanlarin dusuncelerini algilayislarinida katman gerekir, bilimde dogru olmayan bir sey ve ayrica bir maymunla insan arasindaki benzerligi goremiyor musunuz? ben insanlarin var olus konusunda bilime inanlardanim, birden var olmus olabilecegimize inanmiyorum ama bunu genisletmek gerekirse o zaman gezegene de gireriz. Dini konudan uzak tutalim lutfen, ayrica arastirmayi okumadan da bir gorus belirtmek istemem acikcasi ve herkes icin dogrusunun bu olduguna inaniyorum onyargiyla yaklasmamak gerek

kank imzana bakamadığımız için yazdıklarını okuyamıyoruz haberin olsun

Geri