İnsanlar arasındaki hissedilebilen elektrik

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3724 gün önce görüldü
Olumlu yada olumsuz olabiliyor kimi zaman , her insanda bu yüksek düzeyde bulunmasada ciddi bir çekim ve konuşma istegi söz konusu.
Tutmayanlar çarpiliyor sanırım .

Örn ; şu anda Eser Yenenler ile Amine Gülse arasında yoğun bir çekim var mesela.

Bunu test etmek için kısa bir konuşmadan sonra 1 yada 2 adım gerileyin, eğer o mesafeyi istemli istemsiz kapatıp yanınıza geliyosa aynı çekim onda da var demektir.
Karşı cins olup olmaması önemsiz, ben iş yerinde bu testi sık uygularım ..
Karşı taraf üzerinde ki hakimiyetimi ölçmek için

Enerji akışı, duygu geçmesi.. Bazı insanların yanında kaçıp gitme ihtiyacı duymak gibi ya da tam tersi durum.

yünlü ya da plastk bişey sürn alın elektrği

bu elektriğin varlığına inanıyorum. fena bişe.

bir çeşit enerjisel bağ olabilir
her insan farklı frekans titreşimleri yayıyormuş diye biliyorum
ve tabi aynı frekanstaki insanlar daha iyi anlaşırmış...
araştırıp görebilirsiniz
bilimsel bir şey bu yani :)

Bende trafo elektriği var isteyen olursa hallederiz xd
ea9be7635b016c1f984e00ab9dab72b1.jpg

Bu mesaj Ayfon altıes atmışdört cigabayt sipeys gıreyden yollandı (3450TL Tofaş parası)

Bazen elektrik aldığını sanıp kendi kendine kafanda kurduğun olur. eclipse in takdiği iyiymiş denemek lazım

Varsa böyle bir şey ampermetre getirin, ölçelim. ;)

Yar beline beline sarılamam ah aman ah geceden duramam ah öteden beriden bakış atma yerimde duramam.:s
Nerde o elektrikler....

Çekime karşı koyamamak…

İnsanlar yüz yüze geldiklerinde birbirlerini hiç tanımasalar bile olumlu ya da olumsuz bir takım duygular hissedebilirler çünkü aradaki bağı sağlayan hormonlar devreye girer. Bir insanı antipatik ya da sempatik bulmanızın ardında, biyolojik / nörolojik gerçekler vardır.

Bu sebeple birilerine kendinizi sevdirme çabası boşa zaman kaybıdır. İki taraf arasında doğal çekim / uyum yoksa mesafe ve olası olumsuz hisler her zaman için olacaktır.

Zaten o elektrik değil mi iki insanı yakınlaştıran…

Ben konuyu açanın nickinde takılı kaldım, başka yorum yapamıyorum şu an jfksj

nickciğin sahibi yukarda

o değil de frekans çok çok önemlidir
tutan biriyle sonuna kadar gidiyorum

Geri