insanın yanında en çok sustuğu kişi

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
valla benim icin bu kişi tabur komutanıdır. binbaşı kendisi... üs bölgelerinde 1 er hafta kalmakla tehdit ettiğinden beri sesimi çıkarmıyorum :d

Bazen böyle konulardaki yorumları okuyorum, bazı insanların nasıl bir hayatı var merak ediyorum. En çok konuşmak istediğin kişinin yanında ya da sevdiğin insanın yanında neden susarsın ki? Hangi duygunun tezahürü bu? Bayat, bayağı romantizmden iğreniyorum:D

1) Muhabbetini sevmediğim kişiler
2) Kendisine karşı kusur işlediğim kimseler

Babamı gorunce bi ölüm sessizligi cokuyor bana

konuşmak istemediğim kişidir. herkes ne kadar da romantik lan bu forumda ahaha :D

düşündüm de öyle bi kişi yok ldkjfd sevmediğim kişilerin yanından direk ayrılmayı tercih ederim:d

ben konusunca konusmaya baslayıp susmak bilmeyen bir ejder abi var.
o yuzden oyumu ejder abimden yana kullanıyorum..

Bazı insanlar vardır sizi anlamaları için konusmanıza gerek yoktur gözlerinize baktığı zaman ne demek istediğinizi hissederler eğer ki varsa hayatınızda öyle biri onu asla kaybetmeyin ruh eşi dedikleri şeyin ta kendisidir çünkü

Bazı insanlar vardır sizi anlamaları için konusmanıza gerek yoktur gözlerinize baktığı zaman ne demek istediğinizi hissederler eğer ki varsa hayatınızda öyle biri onu asla kaybetmeyin ruh eşi dedikleri şeyin ta kendisidir çünkü
Bu bahsettigin samanlıkta igne
anca baba olur anne olur birde belki abla, hiç ablam olmadı ama öyle hissediyorum.
kardeş fela hissetmez o dediklerini.

Geri