insanın içinin cız ettiği anlar

• Kullanıcı Larien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
gecenin bir yarısı telefon çalması. hayatımın en iç acıtıcı haberlerinden birini bir telefonla aldım. gece henüz sabaha ulaşmamışken.

çaresiz olduğun, yapacak bir şey olmadığını bildiğin her an aslında.

Yanlışlıkla istemediğinbirinin profiline girdiğinde......

Misal yeni aldığım şu telefon elimden düşse içim cızzz eder,alev alır.

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Ben biraz önce düşürdüm. Etrafımda sinirlenecek birini de bulamadım. Normalinde yapmam ama ağzımdan küfür çıktı.

En son bu anı Kartaldaki bina yıkılırken, binanın altında kalan adamı güvenlik kamerası kayıtlarından izlerken yaşadım. Gerçekten o görüntüyü gördüğüm anda içimde birşey koptu gitti.

Bir gün arkadaşlar ile fotoğraf çektirirken aramızda A‘MÂ (%80) bir arkadaşımızda vardı.
Acele bir şekilde komik bir anda poz verip şipşak çektikten sonra dur lan bakim tribine girdiğimizde arkadaşta refleks olarak "bakim" demişti. 3-5 saniye susarak infilak ettik.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Bir çocugu dayak yerken görürsem içim sızlıyor gidip sen nasıl annesin/ babasın Lan diyesim geliyor.

Annemin saclarını kesişim , sanki ben anne o kızım gibi olmuştu .Düşen tüm saclarını toplayıp saklamıştım o'na farkettirmeden .
Hala sızlar içim aklıma düştükçe o an .

Annemin saclarını kesişim , sanki ben anne o kızım gibi olmuştu .Düşen tüm saclarını toplayıp saklamıştım o'na farkettirmeden .
Hala sızlar içim aklıma düştükçe o an .
Başın sağolsun. Son günlerinde nasıl fedakarca baktığını hatırlıyorum.
Mekanı cennet olsun.:emoji_rose:

• Beğen
Tepkiler: ne
Taş kokolini ezerken, acaba fırlayıp evin içinde kaybolur mu diye düşünürken geçen 2 saniyelik sürede hep içim cız eder..

Küçük bi market vardı bizim sokakta. 7/24 acik, sabah beste abur cubur almaya gidince ihtiyarı agzinda sigarayla uyuklarken bulurduk. Gecen öldü sandim. Komsuma sordum adami niye öldürdün hemen diye homurdandi. Ev arkadasima sordum, olabilir gecen sela okunuyordu dedi.
O marketci ölmemeliydi cok tontisti. Genis cüssesinden tüm mahalleyi saran babacan bi soluk yayilirdi sanki mahalleye.
Ertesi gün ögrendim ki megersem marketci ölmemis. Nereden cikardim ki marketcinin öldügünü?yasiyor cilgin moruk

Alıştığınız kişinin ya da hayvanın her zaman baktığınız o yerde olmaması, aklınıza düştüğü o an

Geri