İnsanın İçi Güzel Olsun.

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Ben dışı güzel severim, üstelik içi güzel ne ya, saftirik birisini kimse sevmez. Kaşı gözü oynamalı, leb dediğin de Çorum demeli, fingirdek olmalı. Ben içini güzel ederim onun, benden feyz alması yeterli.

Rus biblosu gönderelim arkadaşa salonun baş köşesine koyup seyredalsin :)

İçi boşsa dışı hoş olsa ne .
Size dış görünüşünüzle mutluluklar.

İnsanın içi de güzel olsun diye değişebiliriz

Bana dışı güzel içi lanet lazım. Kavga, sürtüşme, ayrılık, entrika ve bilimum itlik ve serserilik yapmazsa, onunla asla işim olmaz. Çünkü bana dert lazım, arkadaşlar fazla derdi olan var mı üstüme atabilir çok hoşuma gidiyor maşosikstmişim ben öyle diyorlar.​

Dış güzellik geçici ,tabii ki içi güzel olsun..

İnsanın içi güzel olsun da dışı beğenilmeyen birinin sözüne, huyuna itibar edilmiyor.
Dışın her gün güzel olsun, hatta farklı farklı giyimlerle tasarımlarla... Toplumda böylelerinin peşinde zaten:
İyi bir kalça, iyi bir beyinden daha fazla etkili.
-bu biraz cinsiyetçi oldu tabi.-

bu hususta tek kriterim sigara içmiyor oluşudur..... ciğerleri temiz olan insan ile kurulacak gelecek de temiz olur...... o yüzden iç güzelliğe de önem vermek gerekir, organlar sağlıklı olmalı......

İçi güzel denince?
Çamaşırsız iç mi? anlayamadım sanırım.

benim gibi diyor
kızların dilinden anlayın biraz

İç güzellik herkeste olmadığından herkes anlayamaz. (:

Denedim bir ara dışı güzel olmayan biriyle olmadı. Olmuyor arkadaşlar.

Ben story atarken o, niye sadece kolum çıkmış dediğinde dank etmişti kafama sadfsafsafd

• Beğen
Tepkiler: Aze
Dışınızı onarmaktan icinizi ihmal ediyorsunuz...
sonra ben dış guzellige onem veriyorum diyorsunuz...
ben de o kadar onarim yapsam tek derdim dip boyam, ipek kirpigim, kaş kontörüm olsa, ben de dis guzellige onem verirdim. emek vermisim gorunusumu guzellestirmek adina... icimizi de salmisiz cayira, mevlam kayira.aman bosversenize.

Gerçekten iyi biriyse onu takdir ederim
Ama sahteyse ben iç güzelliği edebşyatı yapanları sevmoyorum.

Geri