İnsanın canını yakmak için yapılan şarkılar

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
İnsanın canını yakmak için yapılan şarkılar

* Anı kollar ve hiç beklemediğiniz anda radyoda çalar sizi sizden alır

* duygulandırır,maziyi hatırlatır kısacası mahveder

Adama bak be tam beni anlatan bir şarkı yapmış , denilebilir.
Kimi durumlarda gözyaşlarına engel olunamaz.

Morali bozuk insan hangi sarkiyi dinlerse dinlesin zaten huzunlenir.Yarasi var dedikleri olay bundan ibaret =)

Sevgili ile beraber dinlenen şarkılar hareketli bile olsa onsuz dinlenince içinizi cız edebilir.

kesinlikle bu. bu şarkıyı en zirve mutlu anlarımda bile dinlesem ölmek isteyebilirim. ölünce de bunu dinletebilirler herkese, keşke öyle bi cenazem olsa… bu şarkı intihardır.

Sözleri benim için can yakıcıdır

kesinlikle bu. bu şarkıyı en zirve mutlu anlarımda bile dinlesem ölmek isteyebilirim. ölünce de bunu dinletebilirler herkese, keşke öyle bi cenazem olsa… bu şarkı intihardır.

Ben de diyorum bu tını bi yerden çok tanıdık geliyor. Birden aldı götürdü çünkü. Neyin nesiymiş bu antimatter diye bakınca duncan petterson tarafından 1997 yılında liverpool'da kurulmuş bi grup çıktı. E dedim kim bu petterson gardaşım derken, hoaayydaaaaa... Herif anathema'nın, anathema olduğu yıllarda grubun bassçısı çıktı ya la adam. Hani şu meşhur angelica şarkısı. Heh işte o şarkının olduğu eternity albümünden sonra adamcağız ayrılmış. O angelica'yı ilk keşfettiğim günü hatırlıyorum da.... Bi akşam kafedeydim, bi yandan irc'in altını üstüne getiriyordum bi yandan da replay tuşuna seri dokunuşlar yapıyordum hunharca. Aralıksız 2 saat dinlemiştim.

Neyse konumuza dönelim. Puzzelin parçalarını birleştirelim. Elde ne var:

- liverpool
- duncan petterson
- anathema
- kuzey avrupa

arkadaşlar bunların hepsi tek bir kapıya çıkar o da: DOOM METAL

işte bu yüzden bu şarkı direkt beni aldı götürdü.

Teşekkürler melo

ekmeleddin: şu anda ağlayarak squat çalışmaya gidiyorum : (

Ünzile
Küçüğüm

Geri