İnsanın babasını özlemesi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ben ondan uzak olunca hep basıma bisi gelcekmis gibi hissediyorum koruyucu meleğim o benım canımın ici ağladıgım zaman cok oldu .. Hep gidip kucagına yatmısımdır o zaman :melek: canım benım o ..

Baba gölgedir derler zor yıkılacak,
Baba duvardır derler hep dayanılacak..
Baba sarar sarmalar derler..
Baba atadır, soydur, ağacın en kalın dalıdır derler..
Hep güzel anılacak..
...ve bir baba yaşarken unutacak, unutulacak...

:/ hiç uzak kalmadim aramıza o kadar özlem girecek tek şey tatile gittigi zamanlar oldu. Umarım hep oyle olur.

Hayatta desteksiz ayakta kalmak, baba özlemi zor bee.

Dünya'nın belkide en kötü şeyidir Baba Gözyaşı.
O Hiç yıkılmaz sandığınız çınarın aslında yıkılabileceğini gördüğünüz an.

Allah kimseye göstermesin.
Baba candır.
Baba güvendir.
Gurbette yaşayan için hep özlenendir.

Hiç özleyeceğim aklıma gelmezdi ama bu aralar özlüyorum..

Burnunun dibinde olduğu halde özler mi bir insan babasını? özler tabi.Ruhları arasında uçurum varsa özlemez mi ?

Rabbim eksikliğini yaşatmasın diye hergün dua ederim..

yok öyle bişey sağolsun hep ama hep vıcık vıcıktır.

*Çok uykun geldiğinde uyumak gibi; O'nu özlemek O'na kavuşmak..
Şu 2 gün geçsin de kavuşayım be adam :o

Hep bir yanın eksik kalır.Hiçbir şeyden tat alamazsın.
En fazla iki hafta yanına gitmezsem huzurum kaçar.Kimileri babasının gül cemalini özler ben ise toprağını özlüyorum.O toprağa dokunduğum zaman biraz olsun hasretim diniyor.

Anne özlemiyle eşdeğer gözümde. Hani kızlar babalarına daha düşkün olurlar derler ya, anneme fazla düşkün olduğumdan dengelemişim sanırım durumu. 10 yıla yakındır ayrı yaşadığım için, hergün yaşadığım şeydir. Ne zaman bir filmde, bir videoda; yaşlı, yüz çizgileri benliğini oluşturan, gözleri hüzünlü bakan bir "baba" görsem elim telefona gider. Yanlarında olmakla kendi istediğim yaşam arasında sıkışmışlığın resmidir bir yana. Özlersin, yanında olmak istersin ama burada olman gerekir olamazsın.

Geri