İnsanı psikolojik olarak yoran şeyler

Konu sahibi son olarak 2996 gün önce görüldü
Laf anlatmak,anlaşılmak için ugrasmak. Hele de birine oturup kendinizi uzun uzun anlattıktan sonra o kişinin işine gelen yerden sizi algilamasi işin en trajik yanidir.

Ne diyim yoranlar utansın.

karşı taraftan beklenen tutarlılık.

Beni en cok yoran sey sanirim bu. Sen istedigin kadar anlat adam anlamak istedigini anliyor.

burun direğindeki sızı

Şüpheleri, güvensizlikleri, kendini ifade edememesi..

Hasta yakını baskısı. "Çocuğuma bi şey olursa, başınıza geleceklerden ben sorumlu değilim." La gerizekalı çocuğun gecenin ikisinde uyuşturucu alıp araba kullanırken neredeydin diyemiyosun.

Senden beklenti içine giren karşı taraf.
Pieta nin dediginin anne baba sevgili arkadaş versiyonu....

çok içip gece yaptıklarını hatırlamamak, ertesi sabah arkadaşlarının mesajları gülerek sen nasıl bir insansın demesi sonucu o geceyi hatırlamaya çalışıp durmak.

Size katılıyorum.
İnsanoğlu acayip bişey, bütün anlattıklarınızdan sadece işine gelen tarafı merceğe alıyor.
Vicdansız insanlar.

hastalık,sevdiklerini kaybetme korkusu

En çok kendini ifade etmek, sana olan güvensizliği yoketmeye uğraşmak, aşkın için savaşmak (gurur en iyisi) işe alışmak öğrenmek, özetle hayat beni çok yoruyor.

Bir de sürekli şikayet eden insanlar var. Dünyaya söylenmek ve her şeye kötü tarafından bakmak için geldiklerini düşünür insan böyleleri ile konuştukça.. Bu tiplerle sohbet yorar, tüketir, bezdirir..

(Uzaklarda aramayın, her yerde mevcutlar, belki siz de farkında olmadan onlardan biri oluvermişsinizdir..)

olmak istediğin mevki.

Bildiğin bir dersi , konuyu vb şeyleri bilmeyen birisine anlatmak olsa gerek.

Geri