İnsanı iş yerinden soğutan şeyler

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Benim için en başta gelen sebep hafta sonu çalışılması mesala

Peki sizin sebepleriniz neler ?

• Beğen
Tepkiler: X
Kaynanasının kendisine attığı fırçayı gelip türlü türlü bakış açılarıyla değerlendirip anlatan. "Banane ulan bundan?" serzenişinizi bile dikkate almayan iş arkadaşı.

Ha, unutmadan; profesyonel yalakalar.

Benim kendi görüşüm ve bir iş yerinde en dikkat ettiğim ve olur olmazlarindan tek bir soğutma eylemi olur benim için, Oda disipsizlink'tir. Bir iş yerinde disiplin olmazsa o ortamda ne saygı ne sevgi nede iş ahlaki olur. E Poldosk ne demis çalış çalış ahlak edep ile çalış.

Çalışırken işime kaçırılmasına ayar oluyorum, hiç birşey bilmeyip herşeyi biliyormuş gibi yapan insanlarla çalışmak zorunda olmak

Ego yapan patron !

İşini tam olarak yapmayan kişilerle çalışmak her zaman insanı yorar.

Herkese kahve bana çay gelmesi soğutmaz sadece çıkmak için bahanem olur.

e yine insanlar… :emo:
arkadan iş çevirme, dengesizlik, haksızlık höf.

Tek bir karaktersiz bütün bir işyerinin havasını bozabilir. Karaktersizlerle mücadele edin. Giden o olsun.

Bazı sevdiklerimin emekli olması, işten ayrılması bir süre can sıkıcı olabiliyor.

pinti patron dısındaki sinek vızıltıları..sinekler..beni zrre etkilemez. kıskanc tipler olabiliyor onlar da egomu okşuo. ama pinti patron hiçççç cekilmiyor ya. geçen muzfferle mutfakta bir bütün tavuk parçaladık smk.

İlk yorumda da belirtilmiş ve hafta sonu çalışma zorunluluğu ya da sürekli fazla mesaiye bırakmaları da sorun olabiliyor.

Geri