insan ve HAYVAN.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]CWeVNmO2drM[/YOUTUBE] Suphesiz hayvanlarin dini olsaydi insani seytan bilirdi.

Yabani kardeş, yahu bu başlıkları nereden bulur buluşturur bizleri birbirine kırdırırsın!
Uğramışken insanın hukuksal tanımını dilimin döndüğü kadarıyla yapıp tüyeyim:
''İnsan içinde bulunduğu topluluğun koyduğu kural ve kaidelere uyan sosyal bir mahlukattır''

Darısı uymayanların başına!
Pardon çok afedersiniz şunu da koyayım:
''Türkiye cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk milleti denir'

Hayvanın kim olduğuna da varın sizler karar verin artık!.. :hi:

konunun turkle milletle ne alakasi var anlamadim gitti gorunuste herkes insan lakin bunun gibi insanlik disi seyler cok ondan dile getirdim benim icin boylelerine insan demek oyle gormek acizliktir insani insan yapan ahlaki davranislardir bunlar ahlak disi oldugu icin hayvanlik sinifina bile alinmaz daha asagisi dusunulmez.

insan küçük hayvan neden büyük.
bakıyorum da sırf tartışma ortamı oluşturabilicek konular açıyorsun
tamam şu hayvanlara yapılan eziyet hoş değil bunları yapana insan dememek lazım ama unutma ki.
allah katında yaratılan en yüce varlık insandır.

allah katinda bilmem ama benim gozumde en cani acimasiz bozguncu seytani bir varliktir hersey apacik ortada insan oglunun vahsiligi ortbas edilemez olayi carpitmayin insan videodaki mahluklar icin yazilmis

En üstün varlık yunus balığıdır yazardım. İnsan gelişmiş ama kötü. Üstünlük takvadadır.

Ben sadece başlığa vurgu yaptım Videodaki görüntü sadece bir örnek..
Dolayısıyla İnsan ile hayvanı birbirinden farklı kılan özellikleri bilmemizde fayda olur diye düşündüm.
velhasıl, insanın tarifini yapmadıktan sonra hayvanı nasıl tanımlayacağız? İkisi de mahlukat..
Biri düşünen mahlukat, öbürü içgüdüsel hareket eden sürü halinde yaşayan güdülen mahlukat..
Anlayan anladı sanırım!

Kaçtım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri