İnsan ulaşamadıklarını mı sever?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü

İnsan ulaşamadıklarını mı sever?​

Bakıyorum da ulaşamadığınız şeyin ne kadar sevilesi olduğu kanaatine varabilecek kadar öngörülü ve zekisiniz……

uzun süre görmeyince bile kalbi soğuyor alısıyor insanın. ulasamadıgı seyin nesini sevecek? hastalıklı bi durum. sanal asklarda böyle mi oluyor acaba hdlfj

O ulaşılmaz diye adlandırılan insanların karanlıklarının farkına varınca aslında ulaşmamanın bir lütuf olduğunu anlarsınız ve gerçeği sadece siz biliyorsunuzdur

tam tersi aslında, nötr oluyorum ben

İşleri zorlaştıran tipler hiç ilgimi çekmedi, çekmez.
Öyle gizemli, anonim takılanlara selam vermem.

O ulaşılmaz diye adlandırılan insanların karanlıklarının farkına varınca aslında ulaşmamanın bir lütuf olduğunu anlarsınız ve gerçeği sadece siz biliyorsunuzdur
Her ulaşılmaz olan karanlık mıdır yoksa tercih hatası da olabilir mi?

Sana her isteyen ulaşabilir mi? Ulaşamaz çünkü aranızda bağ yoktur, frekans tutmuyordur, çekim oluşmuyordur ya da koşullar gereği imkansızdır. Bu durum kişiyi karanlık yapmaz ancak insanlar çoğu zaman olmayacak kişiye yönelip sonra da o kişiyi kendilerince yüceltiyorlar.

Ulaşmıştım aslında, hepsine, herkese, gerisi benim itliğim.

Samanyolu gözümün önüne serilse, seni yine de fark ederim

demiştim, Leylâ için, o diger yıldızlara benzemiyordu,

kutlamadı bayramımı,
yazar diye düşünmüştüm,

En son, münzeviydi, Leylâ.

Bu forumdaşlarım da diyor ki, ne diyor bu deli yine çok içti. Ne alakası var hakikatleri yazıyorum işte.

Ulaşamadıkça gizem artar ve evet gizem çekicidir …

Ulaşamadıklarını sever,sonra da ulaşamadığını nihayetinde anladığında kirletmeye kalkar.Düzen bu kuzen.

Çok anlam yüklemenin getirdiği yanılsamalar sonucu sevdiğini zannedebilir.

Döngüsel e katılıyorum.
Çok anlam yüklüyoruz herşeye.

Geri