İnsan sevdiğinin geçmişine takılıp soğur mu?

Konu sahibi son olarak 1419 gün önce görüldü

Sevdiğiniz insanın geçmişine takılıp soğur musunuz?

• Evet, çünkü geçmişi önemlidir.

Kullanılan: 4 66.7%
  • Hayır, seviyorsam geçmişini önemsemem.

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
Sevdiğiniz insanın geçmişi sizi sevdiğiniz insandan soğutur mu?

Örnek vermek gerekirse, zamanında evlenmiş diyelim, sana bunu bilmem kaçıncı buluşmanızdan sonra söylüyor. Geçmişini bilemiyorsun çoğu zaman. Sevdin sonra geçmişini öğrendin. Ne yapardınız?

Son düzenleme:
Geçmişini Bilerek Sevdiğimiz Taktirde Sıkıntı Olmaz..

Kimse temiz değil.

"Ben istediğimle yatayım istediğime yazayım" diyen adamlar "bakire" kadın arıyor. Geçin bu ayakları. Ve işin güzel tarafı da bu adamları kandırmak çok kolay. İnsanları yalan söylemeye itiyorsunuz. Kadın isterse X'in verdiği örnekteki gibi grup seks yapar haberiniz olmaz. Sen, ben dahil kimse temiz değil. Şu konunun açılmış olması bile hala 50 yıl geride kaldığımızı gösteriyor. Kimsenin geçmişine hükmedemezsin, kimseyi de seni tanımadan önceki yaptıklarıyla yargılayamazsın.

Sen kimsin? Kendini ne sanıyorsun? Derler adama.

Yine beyin yakan anketler açılmaya başlamış, nereden aklınıza geliyor böyle şeyler :) geçmişe takılmamak gerekiyor olsa da her insan takar mutlaka ve şüphe insanı öldürür, aradaki aşkı sevgiyi de bitirir. İlk tanışmadan sonra her iki insan da şeffaf olmalı, ilişki başlayıp alışma döneminden sonra öğrenilen şeyler hoş olmuyor.

Yine beyin yakan anketler açılmaya başlamış, nereden aklınıza geliyor böyle şeyler :) geçmişe takılmamak gerekiyor olsa da her insan takar mutlaka ve şüphe insanı öldürür, aradaki aşkı sevgiyi de bitirir. İlk tanışmadan sonra her iki insan da şeffaf olmalı, ilişki başlayıp alışma döneminden sonra öğrenilen şeyler hoş olmuyor.

Normalde işim olmaz ama burada bu şekilde var olabiliyorum.

İnsanlar dürüst değil.

Geçmişinde, insanlık vasfına yakıştırdığımız değerlerden herhangi birini taşımayıp, gelişimini o son derece gerekli olan duygular olmadan tamamladıysa ve bunun farkına vardıysam, e tabi bir soğuma gelir. Gelmeli.

Geri