İnsan neden kötü kokar?

Konu sahibi son olarak 660 gün önce görüldü
Temizliğine dikkat etmiyordur.

Ya bakimsizdir ya da elinde olmayan saglik sebeplerinden oturu kokuyordur.
Bir de dun okudum, ter kokusu insanlari mutlu ediyormus.
Bilim insanlarinin bazilari cok issiz : p asdfg

Günde iki kez duş alıyorum koku nedir bilmem

banyo yapıp kirli kıyafetleri tekrar giymeyin
agdaya özen [emoji14]p
bi de bazı kumaşlar ısınınca çok kötü kokuyor
ona dikkat edelim [emoji14]p

Kötü kokmuyordur... size öyle geliyordur...

Bir de parfümünün güzel koktuğunu sanıp etrafındakileri kötü kokudan öldürenler var tabi:T:

yediklerine dikkat etmiyodur :)))) her şeyi yememek lazım :)))))

Ne yerseniz yiyin ama, mutlaka her gün duş alın. :) Bu arada kıyafetlerinizi de arada sırada ya yıkayın/yıkatın; ya da, kuru temizlemeye verin.

Her gün duş alıp ve koltuk altı kıllarınızı alırsanız kokmazsınız ter bezleri orada daha çok olduğundan temiz olmadığınızda kokması kaçınılmaz olur..

Fazla terleyen insanlar ister istemez ter kokar, onun dışında insanda başka ne kokusu olabilir ki ?Çalıştığı işyerinde üzerine sinen herhangi bir koku olabilir ya da pişen bir yemek kokusu sinebilir.O da kıyafetlerimizi değişitirdiğimizde uçar gider zaten.

Ama bana sorarsanız oldukça ağır ve ne koktuğu belli olmayan parfüm kokuları üsttekilerinden hepsinden daha rahatsız edici.

her gün duş ne la? susuz kalacağız sizin yüzünüzden, sonra istanbulda su sıkıntısı

temizlik disinda yediklerimize dikkat etmemiz lazim. Mesela calisiyorsaniz asla ve asla cemen,sarimsak gibi seyler yemeyin 2 metreden gelir kokusu .)

Beden temizliği önemlidir.
Her anlamda özenli ve düzenli bir temizlik yapilmasi gerekir.
Edit. Hergün duş almak evet iyidir ve rahatlatir.
Ama saç derisinin kendi yağı ile beslenmesi gerekir. Bunuda unutmayiniz. Yoksa kuru bir dengede olur saç deriniz. ve girilen ortamda baskın kokulu gıdalar tüketmeyiniz. Bu toplum adabinada aykırı birşeydir.
neyse ne .

Geri