İnsan neden çocuk sahibi olmaya ihtiyaç duyar?

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Cocuklarinin arasindaki rekabetleri pekistiren ebeveynler, hayatlarindaki yanlis ve ya istemedigi sekilde gelisen olaylari, cocuklarinin sirtinda düzenlemeye calisirlar.
Yüzde 80 in nedeni ego tatmini ise, yüzde 20 si de pratik ve pragmatik düsünceler icindedir.
8.Henry gibi.
Lanetli herif.ddd

B8DD9768-92F3-497D-A4C4-128466741A76.jpegHayat cinsel yolla bulaşan ölümcül bir hastalıktır.

Yetiştiremeyeceğiniz çocuğa sahip olmayınız lütfen.
Üreme ihtiyacı ve dürtüsü her insanda var olabilir ama herkes üremek zorunda değil. Düşünerek üreyelim. İhtiyacımızın nedeni sadece ihtiyaç olmasın (:
Çocuk sahibi olmak için bir neden bulamadım henüz :p
Çocuk sahibi olacaklara düzenli olarak bazı ruhsal-zihinsel testler yapmaları gerekiyor yoksa kendi iradelerine kalırsa o çocukların hayatını da mahvediyorlar.

Belasını ariyorlar sanırım... Çocuk yapmak ne ya delirdiniz mi....
(forum anne/babalari haric)

İmkanı gücü kuvveti olan bilgi ve dolanimi yeterli olanın çok çocuğu olsun .at hırsızı gibi olanlar evlenmesin. 5 10 çocuğu var sokağa salmış. Ne yapar ne eder umrunda değil.

Çocuk felan istemiyorum. Kedi köpekler yetiyor bana. İstemiyorum çocuk. Dünya kötü bir yer. Bir insan daha eziyet çekmesin. En fazla sahipsiz çocuk sahiplenirim bir gün durumum iyi olursa.

şu sıralar etrafımda çok çocuk olunca epey aşerdim. istiyorum gerekçemde bu!

Geri