İnsan Neden Aldatır?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Kadınlar neden aldatır?
Erkekler neden aldatır?

Kısaca ; Sizce insanlar neden aldatır?​

Aldatanlarin cevaplarini merakla beklicem.

Evet cevap verin hadi aldatanlar neden yaptınız bunu hiç mi utanmadınız acaba.. :D

İnsanlığını yitirmişse,nefsi duygularının önüne geçmişse aldatır.
Rahatlık batarsa aldatır.
Genelde zaten hep batar bişeyler bunlara.

Aitlik ve sahiplik duygusu gelişmemişse ve doyumsuz bir nefse sahipse kişi aldatır.
Sanıyorum başka bir açıklaması yoktur bu durumun ve bunu yaparken de kendini aldatır aslında.

Aldatanlar da doğru olup olmadığını onaylarsa sevinirim. : p

Daha önce aldatılmışsa aldatır herhalde :dusun:

Allah onların cezasını versin.:T:

Aldatmanın bir sebebi olamaz bence.
Helede kadınların aldatmasının asla sebebi olamaz.
Erkeklerinde tamamen doyumsuzluklarına veriyorum.
Çünkü çok güzel kadınlar gördüm aldatılan.
Çevresi yaklaşabilmek için can atar,ama kadının sahibi aldatır.
Ha onlara Adam'da denir mi ?
Muamma !
:pat:​

Arkadaşlar,yorumlarınızda haklısınız ama, büyük konuşmayın derim..

Bu toplumda ve sistemde başınıza gelmesi an meselesi.O vakit kendinizi kınayabilecekmisiniz acaba..?

Tasvip edilmez,onaylanmaz,elbette hiç hoş olmayan bir durumdur,ancak; Büyük konuşmayın derim.. :)

Karakter meselesi deriz.

Hani derler ya '' ben seni aldatmam, sana sadık kalacağım sonuna kadar '' bu tarz cümleler. İşte bunlar hatadır aslında. Bi insanı korkuların dan arındırmak onu kaybetmekle eşdeğer dir. Ne kadar severseniz sevin ama asla kendinizi tamamen açıp, fethedilmeyin. Çünkü hiç bi fatih işgal ettiği toprakta '' bu son '' demez : ) Aşk'ı yaratan kaybetme korkusudur bence.

Bide şöyle bi olay var tabi. İnsanız, doğuştan yetinmesini bilmiyoruz. Mesela güzel bi kızla birlikte olunca aklımıza '' Ben bunu tavlayabiliyorsam daha güzelini de tavlarım '' diyip başkasına göz dikebiliyoruz. Evet gençler bunu okurken '' haklısın '' dediğinizi duyabiliyorum : D

İnsan neden aldatırdan öte; "im"in anlamından yoksun olmayı bileceksin..Sen hiç birine ait oldunmu
ben'im diyebildinmi mesela..
Eleştirmek inkar etmek daha kolay.
Gelişine vurdum.
:umursama:

İddaalı bir soru.
Sabit bir yanıt vermek zor.Genel olarak ilgi eksikliği,iradesizlik vs. denilebiliyor.Ne kadar ilgisiz kalırsak kalalım ya da partnerimiz ne kadar sorunlu olursa olsun, aldatmanın bir nedeni olamaz bana göre.
Allah kimseyi şaşırtmasın.

Geri