İnsan Eti'nin Tadı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlık tarihinin en korkunç cinayetlerine imza atan yamyamların insan eti yemek hakkında yaptıkları yorumlar ise, adeta kan donduruyor.

İrlandalı mahkum Alexander Pearce, hapishaneden beraber firar ettiği arkadaşlarını yedikten sonra “İnsan eti domuz ve balık ettine oranla çok lezetti” yorumunda bulunmuştu.

Alman yamyam Armin Meiwes, 2007 yılında katıldığı bir televizyon programında insan eti için “Ağızımda eriyor” ifadesini kullanmıştı.

Issei Sagawa, yediği kurbanları hakkında “Etin tadı daha önce yediğim hiçbir şeye benzemiyordu” demişti.

Batı Afrika’da insan etinin tadına bakan William Seabrook, bu deneyimini “Çok tatlıydı” ifadesiyle tanımlamıştı

Mısırlı model Omaima Nelson, insan eti hakkında “Sadece kaslarının tadına baktım ama gözlerinden çok lezzetli ve sağlıklı bir çorba pişirdim” ifadelerini kullanmıştı.Dorangel Vargas, insan göğüsünün hayatı boyunca tadına baktığı en tatlı et olduğunu itiraf etmişti.

insan eti muhtemelen insan ülker'den daha lezzetlidir bu konuda size katılıyorummm

Merak etmedim hiç.
Yamyam armin'e selam ola.

"Also, you know how beef or whale meat has a sort of beastly smell to it? Human meat is odorless. I actually believe that human meat is the tastiest of all meats. It doesn’t have any of that gamey animal smell. When I ate some more a couple of days later, just before I got arrested, the meat had become sweeter and it tasted great. The meat on the soles of her feet smelled bad, though, and didn’t taste very nice. The neck was the best. The meat tastes more delicate as you move up the body, especially above the torso. Her tongue was delicious as well. I took it out of her mouth and chewed on it raw. Neither the neck nor the tongue has much meat on it, though, so if you really want to feast, you should eat the thighs." - I. Sagawa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri