İnsan Derisinden Eşyalar

Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
İnsan derisinden eşyalar diye yazmak bile ürkütürken insanı, bu başlığın yazılmasına sebebiyet veren modacı, ruh hastası tasarımcıların elinden çıkıyor bu insanlık dışı sözde sanat eserleri, tek kelimeyle ürküten bir hizmet olduğunu anlamak ya da söylemek de yersiz olmaz.

İnsan bazen öyle bir sapkınlık içine düşüyor ki, ne yapacağını bilemezken akla hayale gelmez işler peşine düşüyor ve sonunda insanlık dışı bir insan emeği çıkıyor ortaya.

Bir gün kocanız ya da karınız ölüyor ve siz onun derisinden çanta, mont, yelek gibi şeyler yaptırıyorsunuz bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir insanlık, anlamayı bırakın düşünmek telaffuz bile etmek o kadar zor ki….

1332330339_10_1.jpg

1332330340_10_12.jpg

1332330341_10_14.jpg

1332330343_10_17.jpg

1332330343_10_16.jpg

gd-classic.jpg

insan-derisinden-etek.jpg

Ben yaptırıcak olsam laptop çantası yaptırırdım.Bildiğin insanlar artık napsakta aykırı olsak derdindeler.

Bu bozuk bir zihniyetin en en üst tavan yapmış bir şekli ,absürtlüğün danıskası kelime bulamıyorum iğrenççç

- İslam Ülkesinde Böyle şeyler olmaz,Çünkü Dinimize ve Bİldiklerimize Aykırıdır.
Bu Geri Kafalı İnsanların Moda,İnanç,Tarz Dİye Adlandırmış oldugu Saçmalık İse Bizim Değil onların Sorunudur.. Çünkü Bİlmiyorlar,Bİlseler Yapmazlardı.. Korkmuyorlar,Korksalar Yapmazlardı.

İnsanı tamamen değerlendiren adam Ed Gein ;
evinde;
kafalar yatak başlığı olarak kullanılmış kafalar
insan derisinden dikilmiş lamba başlıkları
kafa tasından çorba kaseleri
insan yüzünden yapılmış bir maske
parmaklardan yapılmış kolye
kadın cinsel orgaını ve gögüslerden oluşan bir yelek
göğüs uçlarından yapılmış kemerler bulunmuştur.

Sanirim derini yuzerim sozunu dogrulayan tasarim bu

İnsan derisinden eşyalar diye yazmak bile ürkütürken insanı, bu başlığın yazılmasına sebebiyet veren modacı, ruh hastası tasarımcıların elinden çıkıyor bu insanlık dışı sözde sanat eserleri, tek kelimeyle ürküten bir hizmet olduğunu anlamak ya da söylemek de yersiz olmaz.

İnsan bazen öyle bir sapkınlık içine düşüyor ki, ne yapacağını bilemezken akla hayale gelmez işler peşine düşüyor ve sonunda insanlık dışı bir insan emeği çıkıyor ortaya.

Bir gün kocanız ya da karınız ölüyor ve siz onun derisinden çanta, mont, yelek gibi şeyler yaptırıyorsunuz bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir insanlık, anlamayı bırakın düşünmek telaffuz bile etmek o kadar zor ki….

1332330339_10_1.jpg

1332330340_10_12.jpg

1332330341_10_14.jpg

1332330343_10_17.jpg

1332330343_10_16.jpg

gd-classic.jpg

insan-derisinden-etek.jpg

ben öldükten sonra derimi bağışlıyorum istedikleri her büyük yapabilirler...

Ayrıca zaten insanlar hak ediyor. Az bile...

Geri