''İnsan büyüdükçe, hayalleri küçülür'' sözüne katılıyor musunuz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
''İnsan büyüdükçe, hayalleri küçülür'' sözüne katılıyor musunuz?

İnsanlar büyüdükçe bazı hayallerinin hiç gerçekleşmeyeceğinin farkına varırlar. Ve küçük şeylerden mutlu olmaya başlarlar. Haliyle beklentilerini azaltırlar.

Kişiden kişiye değişiyor bu küçüklüğünde herşeyi elde etmiş birisi büyüdükçe doyumsuz olabilir bu da hayallerinin daha da büyümesine sebeptir.Ya da tam tersi olabiliyor.

İnsanoğlunun beklentileri sınırsızdır.

evet büyüdükçe küçüldü.
küçükken ki hayalim amatör bi ligde top koşturmaktı
oynadığım klüpten ayrılmak dönüm noktam.

Ben katılmıyorum.
Ben büyürken hayallerimde büyüdü.
Şimdi yaşlanmaya başladım,bakacağım artık :p

Evet. Bakın mesela ben büyüdüm ve hayallerim küçülmedi bitti:) Kötü mü ? hayır tabi ki değil. Hayalkırıklığına uğramıyorum böylece

Kimi insana göre hayal kurmak bile lüks :cici:

benim kisi küçülmedi, bazen çocukça hayaler de olabiliyor ama hayal kurmak geleceğe daha bir umutla bakabilmemi sağlıyor

Ben Hiç Hayal Kurmam,Kurmadımda.Gerçekçiyim hep.bu sebeble kendimden,hayatımdan çok fedakarlık yaptım,başkalarını ve kendimi üzmemek için.

Ama Genel olarak bakarsak insanların hayalleri maddiyata dayanır.herkes daha iyi bir yaşam ister.bu sebeble aileden bir zenginlik yoksa insanların hayali biter.tabiki bu her insan için söylemiyorum genel söyledim.

Annemin hayaline bakarak belki ; onun hayali okulu bitirmeden yüzük takmamız. Sonra armudun sapıymış çöpüymüş

Evlendirelim dedi yahu hay Allah

Kesinlikle katiliyorum.

katılmıyorum hayalgücü kısıtlı birinin uydurması diede düşünmeden edemiyorum dünya ehemniyetine önem vermemiş hayatının posasının çıktına inanan yada çok kötü şeyler yaşamış olabilir insan ama hayaller küçülmez bir arkadaşında dediği gibi şekil değiştirir ulan hayal kurmayan insan imkansız varsa burda onu diğen tamamende egosunun ona verdiği yetkiye dayanarak kalender tavır takınıodur

Hayırlısı olsun demeyi öğrenince hayal falan kalmıyor. Akışına bırakıyorsunuz olması gereken oluyor.

Sonuna kadar katılıyorum. Çünkü insan büyüdükçe sorumlulukları artar ve hayallerini bir kenara atmak zorunda kalırç.

Ben daha ziyade, "Göt büyüdükçe, don küçülür." sözüne katılıyorum. O yüzden hamur işlerinden uzak dürün.​

Geri