İngiltere’de yaşayan müslümanlar, şeriat yürüyüşü düzenledi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İngiltere’de yaşayan müslümanlar, şeriat yürüyüşü düzenledi

Abi ingiltere cok manidar aw2k ya aasf
Oyle bir flashback yasadim ki arabistanli lawrence'a kadar gittim.
Gelmis gecmis tum ingiliz menseyli cihatcilari hatirladim. Aga ayaginizin awk2 sizin ya.

E horoscop evladı, dünyada şeroyla yönetilen ülke yok mu. Al deveni git. Ne işin var senin gavur elinde. Dön çölüne. Ha ben dinimi yayacam Buckinghama diyosan alırlar emziğini ağzından, ağlarsın.

• Beğen
Tepkiler: ne
Yürüyüş sonunda hepsine birer tane Afganistan bileti verilse çok güzel hareket olurmuş.

Biz de de LGBT yürüyüşleri vardı. Eşitleştik.

Bir de şunu belirteyim, onlar mülteci değil. İngiliz sömürgeleri vatandaşları İngiltere'ye vizesiz ve istedikleri zaman giriş yapabiliyor. Sadece paraları olması yeterli.

O ülkelerin listesi: Member countries

Ortadoğu'nun İsviçre'si olan Türkiye'de, İstanbul'da Ankara'da bile yaşasa tutunamayacak olan insanlar, 70li 80 li yıllarda yoğun işçi talebiyle Avrupa'ya göç etti ve torunlarının çocukları falan yeni yeni entegre oldu. (Dil öğrense de, hala kültürel entegrasyonu reddeden, Anadolu'da yaşıyor gibi yaşayan ciddi bir kitle de var)
Hans abilerimiz ise ilgili videolardaki kişileri bir kac yıla entegre edebileceğine,sanayiye işçi olarak katabileceğine inaniyor.
Bi kere politikaları çok kötü.
İltica etmişsen ve yan gelip yatiyorsan (işsizlik maaşı,sığınma desteği vb) + bi de yarı zamanlı bi iş bulursan neredeyse eşek gibi okuyup çalışmış bi beyaz yakalı kadar para kazanabiliyorsun. Yerli insanlar "neden okuyayım ki, neden çalışayım ki " diye sorguluyor. ABD'ye Avustralya'ya göc ediyor.

Geri