İngiltere’de köpeklere yedirilen gıda ile Türkiye marketlerinde insanlara satılan gıda

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İngiltere'de satılan köpek mamalarındaki tavuk göğüs etinin Türkiye'de insanların yemesi için üretilen nugget ve schitzel benzeri tavuk ürünlerden daha yüksek oranda tavuk eti olduğu ortaya çıktı. @gidaajansi

İngiltere'de satılan köpek mamalarındaki tavuk oranı: %93

Türkiye’de satılan tavuk şinitzel, nuget ürünlerinde tavuk eti oranı %70 civarındaymış :dddd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
normal tavuk yiyin
böyle şeyler yemeyin

Alım gücü düştükçe daha kalitesiz ürünler üretiliyor. Elin İngiliz’inin köpeğine yedirmediği et bile milletin ulaşamayacağı noktalara çıktı/çıkacak.

Fiyat kıyası yapmak lazım. Ben kedime bir buçuk kilo mamayı 1500-TL ye alıyorum. Bir buçuk kilo et daha ucuz.

Nuggut, adından da anlaşılacağı gibi Avrupa icadı. Avrupa'da da yerseniz aynı şey muhtemelen. Hiç almadığım için de bilmiyorum, ama Avrupadan ithal de ediliyor olabilir. Yiyen varsa, paketin üstüne bir baksın.

Nuggut, adından da anlaşılacağı gibi Avrupa icadı. Avrupa'da da yerseniz aynı şey muhtemelen. Hiç almadığım için de bilmiyorum, ama Avrupadan ithal de ediliyor olabilir. Yiyen varsa, paketin üstüne bir baksın.
Konu isim değil. Avrupa’daki köpeklerin yediği tavuk. A101 BİM ŞOK ne satıyor ? ;d

Ben sokmuyorum eve. Alin tavuk gogsunu robotdan gecirin baharatlayin firina surun. Alin size nugget. Kalitesiz ve zararli urun PAKET URUNLERI.

Bilinclenmeyenin problemi

Geri