İngiltere - Arjantin / Yarı Final ( 22.00 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
2026 Dünya Kupası | İngiltere ile Arjantin yarı finalde karşı karşıya.

Arjantin, İngiltere ile oynayacağı Dünya Kupası yarı finalinde “uğurlu” kabul edilen lacivert formasını giymek için başvuru yaptı.

yemece maç olacak..
benim gönlüm bu maç üzerinde ingilizlerden yana.. messi li arjantin çok çetin rakip ..

Dünya Kupası denilince, İspanya ve Arjantin dışında ihtimal zor görünüyor.

Arjantin Mehter Marşı , uyarlamam; - Türk milletiiii Türk milletiii " yerinden başlıyor.

Tangoooocular, Tangoooocular
heeep Messiii'lii oyuunlarıııı
yıldıızzlarııı, pek çok zamaaan
kazandıllaaar World Cup falaan

WhatsApp Image 2026-07-15 at 19.41.59.jpeg

Arjantin varken İngiltere... Biraz zor bir ihtimal yani maçta beklenmedik bir şeyler yaşanırsa belki.

İlk yarıdaki futbol tam bir denk mücadele yarı final maçı, bol dövüşlü, sert. Yalandan 7 dakika bile uzamadı maç. 2 dakika su molası 1 dakika normal süre. Toplam 3 dakika. Kel Pep ılık futbola alıştırdı insanları, futbol budur, daha da sert olabilir.

Harika. Ayakta kalan eler.

messi piyasaya çıkana kadar gariban kıstasından sevdiğimiz arjantin, messiden sonra benim için nefret objesine döndü. iki takımın da kazanmasını istemem ama hangisi kazansın diye sorulursa, ingiltere mutlak süretle yenilsin isterim.

Gerçek bir yarı final maçı izledim... Adeta orgazm. Futbol budur ve bazan öyle bellidir ki. Karı gibi sürekli şikayet eden Dingiltere yerine gerçek yiğit Arjantinliler maçı aldı... Ha Messi... Yine yanılmadık çok şükür.

WhatsApp Image 2026-07-16 at 00.13.59.jpeg

WhatsApp Image 2026-07-16 at 00.14.00 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-07-16 at 00.14.00.jpeg

messi 9.balandoru garantiledi bu arada finalde kaybetse bile.
agaaaabe ne oyuncu amaaaaaa

Geri