Ingilizler

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Yuksek tecavuz oranlariyla taniyoruz Ingiltereyi. Oyle asalet bilmem ne hepsi yalan. Ingiliz kraliyeti kendi icindeki skandallariyla bogusa dursun halki cocuk yasta cinsellige yelken acmistir bile. Onlara gore cocuk yasta evlenmek ne kadar kotuyse, cocuk yasta cinsellik o kadar dogaldir.

abi!? ingilizler..
prens çarls mı geldi olum ne telaş yapıyorsun
hello, my wife and i are looking for precious carpets
ne demek!

Ingiliz kadinlari dunya'nin en cirkin kadinlari olarak secilmistir. Gerce bu zamanlarda herkes guzel ve yakisikli olsada, bir Ingilizi gordugum de, tanirim. Buda yuz sekillerinden ve burunlarindan kaynaklaniyor. Burunlari genel olarak kucuk, fakat gargamel mi ne derler, o sekilde iste. Tamam, benim de laz burnum var, fakat konumuz bu degil.

Simdi ki zamanlarda orada ki kucuk cocuklarin akli fikri bile cinsellik de. Hatta bununla ilgili televizonda bir konu vardi, ordan biliyorum.

Genelleme: Karakter olarak zekilerdir aslinda. Sinsi zeka. Bunu da tarih belirliyor zaten.

Gördügüm kadari ile at gibi ve sempatik kadınları.

Yıllarca otellerde hizmet ettim, arkadaşlık kurdum kendi iç işlerini bilmem ama gördüğüm kadarıyla gayet kibar insanlar kızları da çok güzel :asd:

bkz:
(ingiliz asaleti)
(güneş batmayan imparatorluk)
(5 çayı)
(sütlü çay)
(premier lig)

Geri